Najbolje vodootporne maskare koje će izdržati sve

Najbolje vodootporne maskare koje
će izdržati sve

Svako jutro odvajamo određeno vrijeme kako bismo svoj make up učinile besprijekornim. No, koliko puta nam se dogodilo da odemo od doma osjećajući se nevjerojatno jer nam je šminka na mjestu, ali već za nekoliko sati izgleda kao da smo se šminkale u mraku? Ljeti je šansa za tim još veća. Čim temperature porastu, oznojimo se dok lovimo autobus ili tramvaj na putu do posla ili nas iznenadi neočekivana kišna oluja. U svakom slučaju, posljedice su iste. Ne samo da nam je frizura u kaosu, nego nam je i cijeli make up u rasulu. Maskaru koju smo to isto jutro predano nanosile, vidimo samo u mrljama preslikanu ispod očiju i po kapcima. Zato je sada idealno vrijeme za uložiti u top formulu vodootporne maskare.

Vodootporne maskare za postojane trepavice u svim uvjetima

vodootporne maskare

Čak i onih dana kad nam je make up minimalan, brzi potez maskarom može učiniti čuda. No, prije nego što odlučite želite li formulu za produljenje, uvijanje ili veći volumen trepavica, prvo morate odgovoriti na glavno pitanje – vodootporna ili klasična formula? Ne može se poreći da klasične formule mogu biti sklone razmazivanju, posebno po vlažnom ili kišovitom vremenu, tijekom intenzivnog treninga ili prilikom gledanja filmova poput ‘The Notebook’. 

Ipak, kada želite zajamčenu snagu, vodootporne maskare su pravi odabir. Sadrže veću količinu sastojaka koji osiguravaju da se maskara primi i ostane na vašim trepavicama sve do trenutka kad ju same odlučite odstraniti. Stoga su one jedini način na koji možete biti sigurne da će vaše trepavice izgledati nevjerojatno, bez obzira na sve. No, nemojte zaboraviti na kvalitetan odstranjivač šminke s očiju jer ne želite pretjerano trljati trepavice prilikom skidanja maskare, da ih ne oštetite. U nastavku možete naći najbolje vodootporne maskare koje će izdržati sve.

Urban Decay vodootporna maskara
Urban Decay Perversion Waterproof Mascara
Lancome vodootporna maskara

Lancôme Hypnôse Drama Waterproof Mascara
Milk Make Up Kush Waterproof Mascara
Estee Lauder vodootporna maskara
Estee Lauder Sumptuous Extreme Waterproof Mascara
Shiseido vodootporna maskara
Shiseido ImperialLash Waterproof Mascara Ink
Tarte vodootporna maskara
Tarte Lights, Camera, Lashes™ 4-in-1 Mascara
Dior vodootporna maskara
Diorshow Iconic Extreme Waterproof Definition Lash Curler Mascara

Foto: Instagram, Unsplash, Douglas, Nordstrom, Cult Beauty, Tarte Cosmetics, Strawberrynet

Učitati još
Zatvori