Sézane i Fresh donose odličnu ‘La Vie en rose’ mini kolekciju

Sézane i Fresh donose odličnu ‘La Vie
en rose’ mini kolekciju

Sézane x Fresh - La Vie En Rose Collection

Sézane x Fresh – La Vie En Rose Collection

Nježne latice i miris ruže bili su inspiracija za savršenu mini kolekciju koja je spojila trenutno najpopularniji francuski high street brend i beauty brend čije proizvode svijet obožava od početka devedesetih. Nakon odličnih kolekcija inspiriranih francuskim stilom i šarmom koje su ga istaknule na modnoj sceni, high street brend Sézane predstavio je i svoju prvu mini beauty kolekciju. U suradnji s beauty brendom Fresh Cosmetics, Sézane donosi kolekciju La Vie En Rose koja stvara savršenu beauty rutinu obogaćenu opojnim mirisom i njegujućim svojstvima ruže.

KOLEKCIJA KOJA STVARA SAVRŠENU BEAUTY RUTINU

Sézane x Fresh La Vie En Rose kolekciju stvara pet beauty proizvoda koji, spojeni zajedno, stvaraju savršenu beauty rutinu za proljeće i ljeto. Unutar kolekcije nalaze se klasici beauty brenda Fresh Cosmetics koji su odavno oduševili beauty svijet, a koje ćemo sada po prvi put moći naručiti i u Hrvatsku unutar kolekcija koja donosi i više no uzbudljivu suradnju s modnim brendom Sézane.

Sézane x Fresh - La Vie En Rose Collection

Sézane x Fresh – La Vie En Rose Collection

Među proizvodima nalazi se Soy Face Cleanser, nježni gel za čišćenje lica koji u trenu uklanja svu nečistoći i šminku (čak i maskaru), koji se uvijek ističe na vrhu liste beauty favorita beauty insajdera. La Vie En Rose kolekcija donosi još dva proizvoda u njihovoj punoj veličini – Rose Face Mask, masku za lice s infuzijom pravih latica ruže koja istovremeno služi kao dodatni boost hidratacije za kožu lice, ali i kao toner, te Sugar Rosé Tinted Lip Treatment Sunscreen SPF 15, balzam za usne koji njeguje i štiti usne.

Osim tri proizvoda u velikom pakiranju, unutar Sézane x Fresh kolekcije nalaze se i delux testeri za Rose Deep Hydration Face Creamlaganu kremu koja donosi cjelodnevnu hidrataciju, i Rose Floral Toner, njegujući toner od čiste ružine vode. Iako posljednja dva proizvoda dolaze u delux tester veličini, u njihovoj staklenki i bočici pronaći ćete dovoljnu količinu proizvoda za desetak (ili čak više) dana korištenja.

Sézane x Fresh - La Vie En Rose Collection

Sézane x Fresh – La Vie En Rose Collection

Uz pet odličnih Fresh proizvoda s mirisom i njegujućim svojstvima ruže, francuski high street brend Sézane svoj pečat ovoj odličnoj suradnji donosi u dražesnoj kozmetičkoj torbici s printom ruža u crvenim i ružičastim tonovima unutar koje se nalaze beauty proizvodi te jednostavnom bijelom T-shirtu s natpisom ROSE koji će, baš kao što će beauty proizvodi postati vaši novi favoriti unutar beauty kolekcije, postati vaš novi modni favorit u ormaru. Baš poput svakog drugog T-shirt s efektnim natpisom, novi Sézane x Fresh T-shirt možete nositi u ležernoj kombinaciji s trapericama, ljetnim hlačama i suknjama, ali i kao dio opuštene poslovne kombinacije u spoju s ljetnim odijelom.

Sézane x Fresh - La Vie En Rose Collection

Sézane x Fresh – La Vie En Rose Collection

Sézane x Fresh – La Vie En Rose Collection možete pronaći i naručiti na sezane.com.

Foto: Sézane

Učitati još
Zatvori