Redken je pripremio show za pamćenje i otkrio nam top trendove u svijetu kose

Redken je pripremio show za pamćenje i otkrio
nam top trendove u svijetu kose

Ivana Mijatović, Renata Novak, Andrea Tunjić, Sandra Jelavić
Ivana Mijatović, Renata Novak, Andrea Tunjić & Sandra Jelavić

Težnja za što ljepšom, zdravijom i sjajnijom kosom, danas je česta tema brojnih razgovora, pogotovo u salonima ljepote u koje odlazimo baš iz tog razloga. Beauty indutrija, definitivno je jedna od najbrže rastućih, a tržište kao da iz dana u dan, servira novitete koje je nemoguće odjednom isprobati. Kada je riječ o tradiciji i kontinuiranoj kvaliteti, Redken je ime koje zasigurno opravdava navedene karakteristike. 

redken1-9267 andrea tunjic, Country director Adria
Andrea Tunjić, Country Director Adria

Davne 1960., nastaje brend koji sve do danas broji milijune vjernih zaljubljenika i korisnika. Glavna osnivačica – Paula Kent, revolucionirala je profesionalnu industriju njege kose za stiliste i klijente, a njezina opipljiva predanost znanosti i prije svega njezina osobnost, pomogli su brendu da postane ono što je danas. U tome joj je pomogao i poznati kemičar – Jheri Redding, koji je razvio proizvode niske pH vrijednosti za Paulinu tada, osjetljivu kosu.

Večer za pamćenje i duh New Yorka u Zagrebu

redken1-9349

Zagrebačka Tvornica Kulture, ovoga je vikenda zasjala u pravom i dostojnom Redken sjaju. Hair Show, koji je predvodila edukatorica i voditeljica projekta – Lea Dolezil, definitivno je ukrao svu pažnju prisutnih. Uz Leu, na pozornici su se pojavili i svoja umijeća predstavili i Redken saloni, zajedno sa svojim artistima. Marko Listeš Marin (Living Room), Nikola Blažinčić (Nikola Blažinčić Hair) i Mario Vidaček (VIDA hairdressing), pripremili su show za pamćenje, a inspiracije definitivno nije nedostajalo.

redken1-0251 by Marko Listeš
by Marko Listeš Marin

Poseban segment naziva Redken Brews, u kojem su sudjelovali Marko Matijević (Marco’s Barbershop), Marko Dubovečak (Aesthete) i Nikola Podgajski (MIČ styling), prikazali su uvijek urbane i svakodnevno nosive, novitete za muškarce.

redken1-9416 Nikola Podgajski
by Nikola Podgajski

Godine 1971., Redken je po prvi put salonima i frizerima predstavio znanost i poslovno obrazovanje i to uspješno čini sve do danas, a prvi simpozij poput ovog, održan je 1974. godine. Sve su to dokazi koji govore i idu u prilog tome da je riječ o brendu koji već godinama kreira trendove u svijetu kose kada je riječ o bojama, stylingu i neizbježnoj njezi kose, koja se temelji na personaliziranom pristupu. Svaki klijent je individua za sebe, a Redken svojim dugogodišnjim prisustvom, to itekako dokazuje.

redken1-9240 by Marko Dubovečak
by Marko Dubovečak
by Nikola Blažinčić
by Nikola Blažinčić
redken1-0011 by Vidaček
by Mario Vidaček
redken1-0047 by Mario Vidaček
by Mario Vidaček
redken1-9997, Mario Vidaček
by Mario Vidaček
redken1-9796 Nikola Blažinčić
by Nikola Blažinčić
redken1-9661 Marko Listeš Marin
by Marko Listeš Marin
redken1-9573, Marko Matijević
by Marko Matijević
redken1-9565, Marko Matijević
by Marko Matijević
redken1-9393 Marko Dubovečak
by Marko Dubovečak

Foto: Dora Barker

Učitati još
Zatvori