Ovi najnoviji proizvodi za usne rasprodali su se u roku od samo tjedan dana

View this post on Instagram

Back to basics

A post shared by ANINE BING (@aninebing) on

Gotovo je nemoguće predvidjeti koji će beauty i make up proizvodi biti toliko traženi da je neizbježno to da će se rasprodati – i to brzinom svjetlosti. Međutim, definitivno postoji nekoliko čimbenika koji nagovještavaju potencijalni hit proizvod. Make up proizvod za usne koji je jednim dijelom boja, a drugim dijelom njega za vaše usne – zvuči dobro, zar ne? Formula koja je godinama bila u izradi definitivno budi znatiželju, a onda još kad se radi o jednom od najomiljenijih brendova beauty entuzijastica diljem svijeta, kombinacija je nepobjediva.

Tarte Cosmetics je lansirao Maracuja Juicy Lip Trio

Tarte Cosmetics je 26. lipnja ekskluzivno na QVC-u lansirao Maracuja Juicy Lip Trio za usne. Za manje od tjedan dana svih 20 tisuća setova ovog trija nestalo je s polica. To je uistinu rekordni rok i nije teško zaključiti zašto. Nakon čak pet godina razvijanja formule, Tarte Cosmetics otkrio je da je glavni sastojak njihovog najnovijeg proizvoda za usne marakuja. Uz to, oni su prepuni drugih blagotvornih sastojaka. U njih spadaju sjemenke grožđa, goji i acai bobice, šipak, lubenica, jagode, borovnice, breskva, brusnice i vitamin E.

Svi ti sastojci tvore ove hidratantne, tonirane balzame koji vaše usne čine blistavima i daju im neodoljivo sjajni dodir boje. Postoje dvije verzije Maracuja Juicy Lip trija. Berrylicious sadrži nijanse Strawberry, Watermelon i Hibiscus te postoji i Spft Pinks trio koji dolazi u nijansama Rose, Raspberry i Clear. Više nijansi ovog novog proizvoda za usne predstavit će se na web stranici Tarte Cosmetics kasnije ovog mjeseca.

Foto: Instagram

0