Parfem poznate pjevačice Billie Eilish napokon stiže u Europu

Parfem poznate pjevačice Billie Eilish
napokon stiže u Europu

Billie Eilish jedna je od najpoznatijih pop zvijezda današnjice. Nakon uspješnog prvog studijskog albuma, na red je došao veličanstveni uspjeh drugog albuma, ali i potpuna promjena imidža. Stoga, jedini logičan sljedeći korak bio je osvajanje beauty industrije. Naime, Billie je prije gotovo šest mjeseci svijetu predstavila parfem naziva ‘Eilish’. Svoje uzbuđenje oko ovog parfema sa svojim fanovima podijelila je na svojim društvenim mrežama gdje nam je dala i mali uvid u cijeli proces stvaranja mirisa.

Billie ističe kako je u potpunosti imala kreativnu kontrolu nad mirisnim notama i dizajnu bočice parfema. Pa tako parfem opisuju note slatkih latica cvijeća s naglaskom na sočnu mandarinu i crvene bobice. Srednje note razvijaju se s finim začinima, bogatim kakaom i kremastom vanilijom. Baza su mu topli mošus, tonik i glatke drvenaste biljke. Što se tiče same bočice, ona prikazuje oblik glave, vrat i dio ženskih prsa, a razlog tome je to što su upravo ti dijelovi tijela Billie najdraži.

Parfem ‘Eilish’ napokon stiže kod nas!

Iako je parfem izašao prije gotovo šest mjeseci, do sada, bio je dostupan jedino u SAD-u. No, početkom lipnja dolazi u Europu! Točnije prvog lipnja ovaj božanstveni miris moći ćemo kupiti i kod nas. Za sada je datum jedina informacija koju imamo, no detaljnije informacije stižu tijekom idućih par tjedana.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori