Najposebnija kolekcija lakova za nokte

Kao onaj najdecentniji dio našeg proljetnog beauty looka, savršena manikura je poput minimalnog komada nakita – gotovo neprimjetna na prvi pogled, ali istovremeno i vrlo efektni dodatak svakodnevnom beauty looku. Daleko od klasičnog i minimalnog, manikura ove će se sezone naći u samom središtu beauty trendova i, bez sumnje, privlačiti brojne poglede. Uz nekoliko neutralnih nijansi među kojima će se kao najpoželjniji istaknuti bijela boja te nijanse bež i smeđe boje koje se nadovezuju na trend zemljanih tonova u modnom svijetu, proljetni trendovi iz svijeta manikura vraćaju nas romantičnim i nježnim pastelnim tonovima te vibrantnim i jarkim bojama. Osim u jednostavnom, ali efektnom premazu, pastelne i jarke lakove za nokte ovog ćemo proljeća nositi i u zaigranim kombinacijama boja te kao dio artističkih manikura. U potrazi za najposebnijim nijansama koje će stvarati najefektnije manikure otkrili smo kolekciju brenda J. Hannah.

LAKOVI ZA NOKTE U NAJPOSEBNIJIM NIJANSAMA

Ime J.Hannah na svjetskoj modnoj i beauty sceni istaknula se minimalističkim nakitom. Iza brenda J.Hannah i predivnog dizajna decentnih, ali vrlo posebnih komada nakita nalazi se Jess Hannah. Svoju ljubav prema nakitu Jess je otkrila vrlo rano – nekoliko vintage komada nakita koje je naslijedila od bake bilo je dovoljno da se Jess zaljubi ne samo u njegov konačni sjaj, već i u priču i preciznost koja se nalazi iza svakog komada.

Nakon nakita koji je postao favorit među ljubiteljicama jednostavnih komada s modernim pomakom, Jess je nakitu dodala i svoj prvi (i jedini) beauty proizvod – lakove za nokte koji su oduševili beauty publiku vrlo posebnim nijansama. U raskošnim nijansama koje donose harmoničan spoj čak nekoliko različitih boja Jess Hannah stvorila je zaista posebnu kolorističku priču. Od nježnih nude tonova do raskošnih zagasitih nijansi, u nastavku otkrijte najdivnije lakove za nokte iz aktualne kolekcije, a cijelu ponudu brenda J.Hannah pronađite ovdje.

Polish Set

Ghost Ranch

Saltillo

Relic

Akoya

Chanterelle

Himalayan Salt

Miso

Eames

Hepworth

Carob

Blue Nudes

Foto: J.Hannah, Instagram

0