Doznajte sve što vas je zanimalo o estetskoj medicini, kozmetici i prehrani

Doznajte sve što vas je zanimalo o estetskoj
medicini, kozmetici i prehrani

dani ljepote i fitnessa

Na Zagrebačkom Velesajmu uskoro će započeti Dani ljepote i fitnessa, vodeći događaj u regiji za profesionalce u sektoru ljepote i zasigurno najljepši sajam Zagrebačkog Velesajma.

Najpoznatiji hrvatski estetski liječnici

Već dvadeset godina Dani ljepote međunarodna su platforma za kozmetičku, wellness, fitness i estetsku industriju. Ovogodišnje izdanje sajma održat će se 9. do 11. ožujka 2018. i bit će veće no ikad, a Estetica.hr za svoj prvi nastup na sajmu organizira u suradnji sa Zagrebačkim Velesajmom panel diskusije s etabliranim imenima hrvatske estetske medicine, kozmetologije i kirurgije.

prof. dr. sc. Mislav Gjurić, dr. med. Željana Bolanča, dr. med. Nevia Delalle i dr. Mladen Duduković

prof. dr. sc. Mislav Gjurić, dr. med. Željana Bolanča, dr. med. Nevia Delalle i dr. Mladen Duduković

Na otvorenoj pozornici Paviljona 9 u subotu, 10. ožujka i nedjelju, 11. ožujka, poznati hrvatski estetski liječnici i stručnjaci razgovarat će o mogućnostima i primjeni estetske kirurgije i medicine, kozmetologije i prehrane.

Besplatna dijagnoza kože lica – važnost pravilne njege

Osim panela s liječnicima na otvorenoj pozornici, Estetica.hr na sajmu će se predstaviti i u vlastitom izložbenom prostoru, na kojem će u suradnji s partnerima Vichy i La Roche-Posay posjetiteljima omogućiti besplatnu dijagnozu kože lica, ali i savjetovanje oko odabira proizvoda, isprobavanje proizvoda i probne uzorke.

Individualno savjetovanje s liječnicima u organizaciji Estetica.hr

U organizaciji Estetica.hr održat će se ukupno pet panel diskusija, u kojima će liječnici, specijalisti različitih područja, iznijeti svoje stavove o pitanjima estetske medicine, kirurgije, anti-age njege i tretmana, kozmetologije, problema vena, prehrane i vitamina. Nakon svake panel diskusije, posjetitelji će imati priliku iskoristiti mogućnost 10-minutnog besplatnog individualnog savjetovanja s liječnicima koji su sudjelovali u diskusiji, a individualna savjetovanja održavat će se u izložbenom prostoru Estetice.hr. S obzirom na to da su estetska i anti-age medicina postali nezaobilazni dio modernog načina života, na tržištu je prisutan niz metoda i procedura kojima je cilj usporiti starenje, poboljšati izgled lica i tijela te podariti svježiji i mlađi izgled.

dr. Jeannette Gjurić

dr. Jeannette Gjurić

O najnovijim metodama mršavljenja

Osim estetskih tretmana i postupaka, poput botoxa, filera, fotorejuvenacije, radiofrekventnog oblikovanja lica i tijela i pomlađivanja stanicama plazme, važan aspekt estetske medicine je prakticiranje zdravog životnog stila, redovita tjelesna aktivnost i uravnotežena prehrana. S tim na umu, Estetica.hr u predavanja i diskusije uključila je liječnike i stručnjake iz različitih područja, kako bi posjetitelji dobili sveobuhvatne informacije o temama koje ih zanimaju. Tako će o najnovijoj metodi mršavljenja, predavanje održati dr. Jeannette Gjurić iz Poliklinike Sinteza, koja je uz to što je specijalistica anesteziologije, reanimacije i intenzivne medicine, također specijalistica tradicionalne kineske medicine. Njeno predavanje o Biorezonantnoj terapiji i HCG dijeti posjetitelji će moći poslušati u subotu, 10. ožujka u 11:00 sati, dok će Dr. Gjurić besplatne individualne konzultacije održati nakon predavanja, u izložbenom prostoru Estetica.hr, od 11:30 do 12:30 sati.

dr. Nevia Delalle

dr. Nevia Delalle

Estetski tretmani i odabir njege kože

Nakon dr. Gjurić, u popodnevnim satima, od 16:30 do 17:15, održat će se panel diskusija o temi moderne estetske medicine i kozmetologije, a u njoj će sudjelovati dr. Nevia Delalle, specijalistica dermatologije i venerologije iz Poliklinike Dermalife, dr. Željana Bolanča, specijalistica dermatologije i venerologije, estetski liječnik dr. Nikola Milojević i Sara Laura Sancin, specijalistica dermatofarmacije i kozmetologije. Svi spomenuti panelisti bit će posjetiteljima dostupni za individualne konzultacije od 17:30 do 18:30 sati. Uloga vitamina u njezi kože Treću subotnju diskusiju u organizaciji Estetica.hr održat će Nina Ivčić, dipl. ing, nutricionistica i aromaterapeutkinja i Mirela Marić, mag. nut., nutricionistica. S početkom u 17:15 sati, razgovarat će o ulozi vitamina i prehrane u ljepoti kože i najnovijim metodama mršavljenja. Posjetitelji će se od 18:15 do 19:15 moći s njima konzultirati, kao i s ostalim predavačima, u prostoru Estetica.hr.

dr. Mladen Duduković

dr. Mladen Duduković

Ograničenja moderne estetske medicine Posljednjeg dana sajma poznati hrvatski estetski kirurzi razgovarat će o mogućnostima i primjeni estetske medicine i kirurgije, pa će tako cijenjeni zagrebački liječnici, dr. Mladen Duduković iz Poliklinike Duduković, plastični, rekonstruktivni i estetski kirurg, dr. Matija Miletić iz Poliklinike MM Medestetica, plastični, rekonstruktivni i estetski kirurg i dr. Aleksandar Milenović, maksilofacijalni kirurg i plastični kirurg glave i vrata, u 16:30 sati raspravljati o pitanju „Što moderna estetska medicina ne može, a kirurgija može?“ Besplatne konzultacije s estetskim kirurzima održavat će se nakon predavanja, od 17:30 do 18:30 sati.

Najnovije metode rješavanja estetskih problema proširenih vena

U 17:15 na otvorenoj pozornici Paviljona 9 održat će se posljednja panel diskusija na Danima ljepote i fitnessa, na kojoj će dr. Irena Šnajdar, vaskularna kirurginja, dr. sc. Slaven Suknaić, vaskularni kirurg i dr. Karlo Novačić, specijalist radiolog, subspecijalist intervencijske radiologije iz Poliklinike Venes govoriti o estetskim problemima vena i najnovijim metodama njihova rješavanja. Kao i na svim predavanjima, liječnici će nakon diskusije biti dostupni za konzultacije od 18:15 do 19:15 u izložbenom prostoru Estetica.hr.

 

Foto: IMaxTree, Estetica.hr

Učitati još
Zatvori