Drunk Elephant uskoro lansira liniju proizvoda za kosu

@drunkelephant

Kad je Chris McMillan, stilist zadužen za genijalne i popularne frizure Jennifer Aniston, na društvenim mrežama objavio fotografije njezinog looka, kao i popis proizvoda koje je pritom koristio, pratitelji na društvenim mrežama bili su oduševljeni jer je jedan od korištenih proizvoda bio i onaj s potpisom brenda Drunk Elephant. Riječ je o spreju za kosu, a ta fotografija zapravo je svojevrsna najava prve linije proizvoda za kosu s potpisom spomenutog brenda.

@mrchrismcmillan

Iz popularnog brenda nisu mnogo toga otkrili, osim vijesti da proizvodi uskoro dolaze na tržište pa ćemo brzo moći vidjeti što možemo očekivati od nove linije, od čega će se sastojati, hoće li biti samo proizvodi za stiliziranje kose…

Inače, brend Drunk Elephant postoji nešto više od pet godina, ali je doživio stvarno veliki uspjeh na svjetskom beauty tržištu. Iza njega stoji Tiffany Masterson koja je pokrenula brend jer je imala problema s kožom, a nije mogla pronaći savršen proizvod pa se sama “bacila” na istraživanje. Zaključila je koji joj prizvodi smetaju te, s obzirom na to da na tržištu nije pronašla odgovarajuće proizvode, pokrenula je vlastiti brend, a danas ih koriste i osobe s najosjetljivijom kožom.

Foto: Instagram

0