Zavirite s nama u najljepši i najzabavniji adventski kalendar ove sezone

Zavirite s nama u najljepši i najzabavniji
adventski kalendar ove sezone

Adventski kalendari svrstavaju se u one ‘sitnice’ koje nas iz godine u godinu u potpunosti oduševe i probude ono dijete u nama koje je oduvijek čučalo u nama tu negdje. Tradicija je to koje smo dio već dugi niz godina, a danas ju po svemu sudeći uspješno prenosimo i na naše najmlađe. Na tržištu ćete sada tako pronaći sve od praznih kalendara kod kojih je potrebno upaliti vlastitu kreativnost i napuniti ih slatkim poklončićima za svoje najbliže pa sve do tematskih kalendara raznih svjetskih brendova, namijenjenih i za male i za velike.

Beauty adventski kalendari veliki su hit posljednjih godina

Kada smo kod tih tematskih kalendara, nemoguće je ne primijetiti snažan uzlet u popularnosti adventskih kalendara s beauty prizvukom. Beauty adventski kalendari nešto su što će oduševiti – i oduševljava – svaku make up ili skincare entuzijasticu, a ako su napravljeni kvalitetno i strateški, u njima ćete pronaći presjek bestsellera određenog beauty brenda i tako ih dobiti priliku isprobati, sve na jednome mjestu.

Kada bismo se morale odlučiti za tradicionalno najljepši i najzabavniji beauty adventski kalendar, to bi definitivno bio onaj brenda Kiehl’s. Jedan od naših omiljenih skincare brendova čijim formulama vjerujemo već godinama iz godine u godinu nas osvaja svojim adventskim kalendarima, pa iznimka baš po ničemu nije ni 2021., kada nam ponovno stiže jedan spektakularan Kiehl’s beauty kalendar.

Kiehl’s ponovno ima spektakularan adventski kalendar

On je ovih dana stigao u naše ruke i vjerujte nam na riječ, oduševljenju nije bilo kraja! Odlučile smo ga istražiti za vas i donijeti vam mali sneak peek onoga što donosi, a za ostatak je najbolje da ga sami istražite – bilo da ga poklanjate samima sebi (jer tko ne bi?) ili ćete ga namijeniti prijateljima, članovima obitelji i općenitim zaljubljenicima u sve što Kiehl’s radi!

Zavirite s nama u ponovno najatraktivniji beauty adventski kalendar brenda Kiehl’s

Ako je Kiehl’s po nečemu postao poznat kada su u pitanju limitirane edicije njegovih proizvoda, to su onda fantastične živopisne ilustracije kojima je vrlo teško odoljeti. Obožavamo dobra pakiranja proizvoda, a ovaj poznati skincare brend po tom pitanju baš nikada ne razočara.

Ovog puta, za 2021. godinu, Kiehl’s adventski kalendar ilustrirala je francuska ilustratorica i likovna umjetnica Marylou Faure. U svom nestašnom i zaigranom stilu, ona stvara djela koja pobuđuju radost, s namjerom problematiziranja pitanja koja smatra važnima. Tijekom svoje karijere Marylou je radila na brojnim vlastitim projektima te surađivala s brojnim svjetskim brendovima koji se bave društvenim i etičkim pitanjima. 

Još jedna posebna priča koja se veže uz ovogodišnji beauty kalendar brenda Kiehl’s ima održivu notu. Naime, cijeli kalendar izrađen je od 100% materijala koji se može reciklirati, a k tome su svi ovogodišnji blagdanski proizvodi u potpunosti izrađeni od već upotrijebljenih recikliranih materijala, što znači da vaši pokloni mogu biti raskošni – ali i održivi.

Koje ćete sve proizvoe pronaći u Kiehl’s adventskom kalendaru?

U ovoj kolekciji oslikanoj ilustracijama umjetnice Marylou Faure, svaka vratašca nadahnuta blagdanima kriju neki od omiljenih Kiehl’s proizvoda. I to je jedan od razloga zašto toliko volimo ovaj kalendar, jer u njemu se uvijek mogu pronaći mini verzije slavnih Kiehl’s preparata, što znači da ih imamo priliku isprobati (čak i one koje dosad još nismo) i uvjeriti se u njihovu kvalitetu i djelovanje te se potom lako odlučiti na kupovinu full-size proizvoda.

Osim toga, ovi se mini Kiehl’s proizvodi kroz godinu redovito nađu u našim ručnim torbicama ili pak kozmetičkom etuiju kada se negdje otisnemo na putovanje, pa je sadržaj Kiehl’s adventskog kalendara uvijek s nama i nadohvat ruke, bilo da se radilo o kremi za ruke ili noćnom ulju za lice.

Kako do Kiehl’s adventskog kalendara?

Ako je i vas, baš poput nas, oduševilo sve viđeno, sada je pravi trenutak za uloviti limitirano izdanje Kiehl’s adventskog kalendara, kako biste 1. prosinca mogli započeti odbrojavanje do Božića i svakog dana otkrivati neko novo iznenađenje koje krije.

Vrijednost adventskog kalendara je 1.319,52 kuna, a kupiti ga možete po cijeni od 715 kuna. Gdje? Na Kiehl’s prodajnim mjestima i na nedavno otvorenom, hrvatskom Kiehl’s webshopu!

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori