Ulja koje možete dodati u beauty rutinu ako imate suho lice

Ulja koje možete dodati u beauty
rutinu ako imate suho lice

@carmengracehamilton

Jesen nam je došla, a s njom i nužna promjena beauty rutine. Isto onako kako mijenjamo garderobu iz ljetne u jesensku, i njegu lica potrebno je prilagoditi novom godišnjem dobu. I dok smo u ljetnim danima posezali za laganijim i prozračnijim teksturama, hladnija sezona donosi nam masnije i teže formule koje će zaštititi kožu od štetnih vanjskih utjecaja. Također, jesen i zima vremenska su razdoblja u kojima “pojačavamo” sadržaj u kozmetičkoj torbici i na policama u kupaonici pa je pravo vrijeme da odaberete idealno ulje za lice za svoj ten. Ulje za lice idealan je beauty proizvod za svekoje muči suh i beživotan ten, kao i suha i dehidrirana koža.

@deciem

Nakon uporabe ulja, koža lica ostaje lijepa i uravnotežena, a ne treba stragovati da će začepiti pore jer su kozmetički brendovi toliko usavršili formule pa se ovaj beauty proizvod vrlo brzo našao u centru pozornosti. Ulje za lice idealan je odabir ako imate ten s oštećenom zaštitnom barijerom, kao i ako vas muči dehidriranost zbog prebrzog gubitka kože iz vode. Uz to, ulje za lice jedan je od načina za ponovno postizanje elastičnog tena, a pomoći će i svima onima koji vode bitku s izrazito vidljivim borama.

Ako se nalazite u fazi mijenjanja beauty rutine, svakako je pravo vrijeme da u nju uključite i ulje za lice jer je ono savršeno rješenje za njegovanu i elastičnu kožu koja izgleda kao da puca od zdravlja. U nastavku donosimo nekoliko ulja za lice koje već danas možete dodati u svoju beauty rutinu.

Učitati još
Zatvori