Jedna od najboljih maskara na svijetu sada i u obliku jednako impresivnog tuša

Jedna od najboljih maskara na svijetu sada i u
obliku jednako impresivnog tuša

@_constance:_d

Beauty svijet iz godine u godinu postaje sve bolji, a ponuda kako luksuznih beauty kuća, tako i drogerijskih brendova postaje sve raskošnija. Iako se gotovo svakodnevno susrećemo s novim trendi proizvodom koji u nekoliko sekundi nestaje s polica i postaje bestsellerom, reakcija koja zapravo govori o njegovoj kvaliteti jest ona koja dolazi nekoliko tjedana nakon početne euforije. I dok neki od najpopularnijih proizvoda brzo padaju u zaborav, drugi postižu onaj krajnji cilj i zasluženo nose najveću ocjenu.

@toofaced

Jedan od njih je Better Than Sex maskara iza koje se nalazi beauty brend Too Faced. Kao jedan od ključnih make up favorita unutar svakodnevne make up rutine, maskara je jedan od najpopularnijih proizvoda u beauty svijetu, a potraga za onom savršenom neprestano traje. Ipak, brend Too Faced u svojoj Better Than Sex maskari, prema mišljenju mnogih, dao je savršeni odgovor na izazov kreiranja maskare koje će maksimalno naglasiti naše trepavice i dati im onaj wow efekt. Iako se na policama beauty trgovina  nalazi već godinama, o Better Than Sex maskari još uvijek se priča.

Nedavno, brend Too Faced je predstavio novi proizvod inspiriran ikoničnom maskarom – Better Than Sex tuš za oči.

@toofaced

TUŠ ZA OČI KOJI SMO ODUVIJEK TRAŽILI

Inspiriran jednim od najpopularnijih make up proizvoda na svjetskoj beauty sceni, Better Than Sex tuš za oči je sve ono što smo oduvijek tražili u savršenom tušu. U elegantnom pakiranju krije se naizgled sasvim običan tuš za oči u olovci, no već drugi pogled otkriva da se radi o tušu s impresivno preciznim aplikatorom koji će vam pomoći da svaki put iscrtate savršenu liniju. Osim preciznosti, novi Too Faced tuš za oči može se pohvaliti i nevjerojatnom izdržljivošću zahvaljujući vodootpornoj formuli. Intenzivan crni pigment treća je stvar zbog koje ćete obožavati ovaj make up novitet.

@toofaced

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori