Tik Tok trend zbog kojeg ćete posegnuti za kremastim rumenilom
Tik Tok trend zbog kojeg ćete posegnuti za kremastim rumenilom

Tik Tok trend zbog kojeg ćete
posegnuti za kremastim rumenilom

Ljeto samo što nije stiglo, a mi jedva čekamo sunce, more i sol u kosi. Već smo pisali o tome da u ljetnim danima mijenjamo proizvode svoje kozmetičke torbice. Posežemo za laganijim teksturama koje nisu teške na našoj koži, a opet su postojane cijeli dan. Tekući puder mijenjamo BB ili CC kremom, dok bronzer i rumenilo u kamenu mijenjamo kremastim formulama. Kremaste formule bit će vaš najbolji prijatelj ovog ljeta.

 

Kremaste formule biti će naš saveznik ljeta

Kremaste formule je veoma jednostavno nanositi u slojevima kako biste postigli željeni intenzitet boje, a ovog ljeta bit će nam najbolji saveznik. Rumenilo kremaste teksture posebno se ističe kao favorit ljeta, za razliku od svojih puderastih verzija, kremasto rumenilo hidratizira i često njeguje kožu. Isto tako, kremasto rumenilo se vrlo lako stapa s vašom kožom. Osim toga, mnoge formule se mogu nanijeti prstima, što ih čini idealnim za šminkanje u pokretu, a k tome ne morate ni zaprljati svoje make up kistove.

Tik Tok trend koji je osvojio internet

Ovih dana na društvenoj mreži Tik Tok sve više viđamo trend naziva ‘burnt blush’. Ovaj trend najbolje možemo opisati kao da ste cijeli dan bili na plaži i malo ste izgorjeli u licu. SPF zaštita se uvijek preporučuje za vrijeme ljetnih dana, stoga ako ne želite izgorjeti u licu, ali i dalje želite postići taj look, ovaj trend je idealan za vas. Trik stoji u tome da koristite rumenilo kremaste teksture i nanesete ga obraze, ali i nos. Kremasto rumenilo možete prstima, kistom ili spužvicom nanijeti, a s obzirom da se radi o kremastoj teksturi ona će se upiti u vašu kožu i dati vam prirodan izgled.

Ukoliko želite rekreirati ovaj Tik Tok trend u nastavku donosimo izbor kremastih rumenila uz koje ćete najbolje postići ovaj look.

Milk Makeup
Westman Atelier
Natasha Denona
Saie
Bobbi Brown

Foto: Instagram, Tik Tok, Douglas, Cult Beauty

Učitati još
Zatvori