Ovo su popularni parfemi i mirisi koje baš svi vole

Ovo su popularni parfemi i mirisi
koje baš svi vole

S tradicijom čije početke pronalazimo u kulturi starih Egipćana, parfemi su kroz godine prošli kroz brojne transformacije, uvijek zadržavajući svoje posebno mjesto u različitim kulturama, ali i svakodnevici brojnih pojedinaca. Svijet parfema danas je raskošniji no ikad. Od laganih i svježih mirisa do snažnih i moćnih parfema, danas svatko može pronaći svoj savršeni mirisni potpis kroz koji će izraziti svoj karakter i stil. Usprkos tome, u posljednje vrijeme mirisi koji plijene najviše pažnje su oni najdecentniji, takozvani skin scents.

Što su skin scents i kako su ti decentni mirisi postali i oni najpopularniji?

Skin scents – novi trend u svijetu mirisa

Tajna njihove privlačnosti krije se u jednoj posebnoj mirisnoj molekuli. Skin scents uključuju ili su kreirani oko molekule Iso E Super, sintetske molekule razvijene 1973. godine u laboratoriju IFF-e, američke korporacije koja razvija mirise, okuse i kozmetičke sastojke. Njezin miris najčešće će opisuje kao nježni drvenasti miris s malo mošusa i uspoređuje s prirodnim mirisom kože, ali još bolji.

Skin scents parfemi i mirisi nisu definirani samo njihovom uporabom Iso E Super ili molekula poput nje, već mekom prisutnošću mirisa koji nas podsjećaju na miris šume, svježe posteljine, vetivera ili bijelog cvijeća. Danas, skin scents je pojam koji se koristi za sve lagane, jedva primjetne mirise koji se sviđaju (gotovo) svima.

Jedna od najpopularnijih skin scents mirisa je Escentric Molecule Molecule 01 miris, no na beauty sceni danas se nalazi pregršt nježnih parfema i toaletnih voda koji će vas osvojiti svojim decentnim mirisom. Pet naših favorita izdvojili smo u nastavku!

Escentric Molecules Molecule 01 Eau De Parfum
Escentric Molecules Molecule 01 Eau De Parfum
Dyptique Eau Rose Eau De Toilette
Dyptique Eau Rose Eau De Toilette
Narciso Rodriguez Pure Musc For Her Eau De Parfum
Narciso Rodriguez Pure Musc For Her Eau De Parfum
Elizabeth Arden White Tea Eau De Toilette
Elizabeth Arden White Tea Eau De Toilette
Tom Ford Neroli Portofino Acqua Eau De Parfum
Tom Ford Neroli Portofino Acqua Eau De Parfum

Foto: Instagram, Dyptique, Elizabeth Garden, Escentric Molecules, Narciso Rodriguez, Tom Ford

Učitati još
Zatvori