Nijansa koju ovog proljeća nećemo skidati s usana

Nijansa koju ovog proljeća
nećemo skidati s usana

Od nježnih puderastih tonova do bogatih zagasitih nijansi, ruž za usne je jedan od beauty proizvoda koji nam se uvijek nalazi nadohvat ruke, u našoj kozmetičkoj i dnevnoj torbi. Nova sezona unutar beauty svijeta unijela je nove trendove i u potpunosti promijenila paletu, a ruževe su nakon tamnih i zagasitih bobičastih tonova sada obojali prozračni i raskošni proljetni tonovi. Uz uvijek popularne crvene i nude nijanse, među proljetnim favoritima istaknula se i neodoljiva ružičasta nijansa.

RUŽ ZA USNE U IT NIJANSI PROLJETNE SEZONE

Od nježnih puderastih preko vibrantnih pink do zagasitih tonova, nijanse ružičaste boje jedan su od sinonima za proljetnu sezonu u beauty svijetu. S naglaskom na svijetle i jarke tonove, proljeće nas još jednom vraća efektnom i nosivom ružičastom ružu za usne kao jednom od apsolutnih make up favorita sezone za kojim ćemo posezati gotovo svakodnevno. Nakon najtamnijih ružičastih tonova s mat završnim efektom koje je su donijele jesen i zima, proljeće će unutar naše make up torbice zadržati ružičastu boju, ali u novom izdanju. Najpoželjnija ružičasta nijansa sezone smjestila se između negdje između jarkih i zagasitih, svijetlih i tamnih tonova. Ono što ovu neodoljivu ružičastu nijansu čini još raskošnijom i kompleksnijom je decentni koraljni podton. Najsličnija boji lubenice, novi it nijansa ružičaste boje koju ovu sezonu nećemo skidati s usnama jednako dobro pristajat će dnevnim i večernjim make up lookovima.

Od drogerijskih brendova do poznatih beauty kuća, u nastavku smo istaknuli ruže za usne koji će u vaše make up kolekciju unijeti svestranu i neodoljivu nijansu ružičaste koja će osvojiti proljetnu sezonu.

Dior Addict Stellar Shine – 571 Starlight

Clinique Chubby Stick – Curvy Candy

Bobby Brown Crushed Liquid Lipstick Peach & Quiet

Chanel Rouge Coco Flash – 72 Rush

Shiseido VisionAiry Gel Lipstick – 271 Coral Pop

Foto: Instagram, Bobby Brown, Chanel, Clinique, Dior, Shiseido

Učitati još
Zatvori