Ruž u ovoj nijansi je klasik s kojim nikada ne možete pogriješiti

Ruž u ovoj nijansi je klasik s kojim
nikada ne možete pogriješiti

Ni ove sezone nećemo se odvajati od nježnih i nenametljivih nude ruževa za usne. Ono što unutar naših ormara predstavljaju basic komadi savršenog kroja poput omiljenog para traper hlača, jednostavne bijele majice kratkih rukava, svevremenskog balonera, elegantne košulje ili udobnih crnih cipela na petu, unutar naše kozmetičke torbice predstavlja nude ruž za usne. Nježne nijanse obogaćene suptilnim ružičastim, narančastim ili smeđim podtonovima nude ruževa za usne imitiraju i naglašavaju prirodnu boju usana, istovremeno laskajući boji tena. Nude ruž za usne zapravo je prirodna boja vaših usana, ali bolja.

Nakon najpopularnije nijanse devedesetih s naglašenim smeđim podtonom koja se prošle sezone istaknula kao najpoželjnija nude nijanse za usne, nova sezona donosi i novi, mrvicu prozračniji nude trend – ruž za usne u boji mesa.

RUŽ ZA USNE U BOJI MESA JE NOVI NUDE FAVORIT

Jednostavan, decentan i elegantan, ruž za usne u boji mesa jedan je od obožavanih beauty klasika. Iako na naše usne donosi tek nježni premaz neutralne nijanse s decentnim ružičastim i koraljnim podtonovima, ruž za usne u boji mesa zapravo izvlači ono najbolje iz naše prirodne boje usana i naglašava njenu ljepotu. Kao savršeni izbor za minimalni dnevni no make up make up look ili glamurozno večernje beauty izdanje koje naglašava oči s tamnim sjenilima ili dramatičnom linijom crnog tuša, u nastavku donosimo deset predivnih ruževa u klasičnoj boji mesa koja će se i ovog proljeća i ljeta istaknuti među našim beauty favoritima.

Chanel

Chanel

Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury

Jouer

Jouer

Kjaer Weis

Kjaer Weis

L'Oreal

L’Oreal

Maybelline

Maybelline

NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup

RMS Beauty

RMS Beauty

Tom Ford

Tom Ford

Bourjois

Bourjois

Učitati još
Zatvori