3 trendi ideje kako stilizirati poludugu kosu ovog proljeća

Promjena frizure jedan je od najboljih načina da u jednom posjetu frizeru i nekoliko efektnih rezova u trenu osvježimo ili čak transformiramo svoj izgled. Od novih trendova do modernih klasika koji jednako dobro pristaju svima, svijet frizura otkriva pregršt različitih dužina i frizura među kojima je uvijek teško odabrati samo jednu. I dok su se nekoliko posljednjih sezona mnogi odlučili za veliki rez i šarmantni bob ili lob, drugi su ostali vjerni svojim dugim uvojcima koje su začinili prozračnim i razigranim slojevima.

Ove sezone još jednom ćemo poželjeti promjenu, a kao najpopularnija dužina istaknut će se poluduga kosa. I dok će svi oni koji su nekoliko sezona nosili trendi bob sada pustiti svoju kosu, drugi će svoje duge uvojke skratiti nekoliko centimetara i  efektnu, ali ne i dramatičnu promjenu naći u poludugoj kosi. Kako ju stilizirati ovog proljeća?

POLUDUGA KOSA NA TRI NAČINA

Osim što je jednostavna za održavanje i što se nalazi među onim rijetkim frizurama koje odlično pristaju svima, poluduga kosa jednako je zahvalna kada su uređivanje i stilizacije kose u pitanju. Poluduga kosa istovremeno je dovoljno kratka da vam stilizacija kose ne oduzima previše vremena i da se nećete morati boriti s zapetljanim vrhovima, ali i dovoljno duga za gotovo svaku trendi frizuru. Kako ćemo ju nositi ovog proljeća?

ŠARMANTNI REP UKRAŠEN SVILENOM MARAMOM

Svilene marame u kosi jedan su od najvećih proljetnih trendova, a savršenu frizuru za poludugu kosu s raskošnom maramom u glavnoj ulozi pronađite u jednostavnom repu.

BRZA I CHIC NISKA PUNĐA

Za drugu trendi frizuru koju ćete lako i bez pomoći frizera kreirati s poludugom kosom trebat će vam tek minuta ili dvije, a rezultat će biti chic look. Riječ je o klasičnoj niskoj punđi koja će se i ove sezone istaknuti kao elegantna opcija, a trendi zaokret možete joj dati uz pomoć nekoliko izvučenih pramenova ili trendi naušnica.

BEACH VALOVI – BEAUTY NAJAVA LJETNE SEZONE

Treća frizura kao stvorena za poludugu kosu su opušteni valovi koji će savršeno pristajati razigranim proljetnim trendovima iz beauty, ali i modnog svijeta, i koji će savršeno najaviti ljetne dane ispred nas.

Foto: Instagram

1