Par novih ideja kako nositi rep ovog proljeća

Ako ste među onim ženama koje se ove sezone ipak nisu odlučile za sveprisutne i obožavane dvije frizure, bob i lob, svoju dugu kosu sigurno stilizirate na niz načina ili vam s druge strane ponekad možda i ponestaje inspiracije što s njome učiniti.

Da i običan konjski rep može biti odlična ideja, dokazuju popularne Instagram trendseterice i blogerice, koje su u kombinaciju s pletenicama i valovima u kosi, koje inače rado nose, ove jeseni ubacile i rep. Konjski rep u njihovoj interpretaciji vrlo je poželjna frizura, koju je jednostavno postići i uvijek odlično izgleda, bilo da je u pitanju njegovo izuzetno elegantno, zaglađeno i ‘sleek’ izdanje ili je rep pun teksture, šarmantno razbarušen i ‘messy’.

Može se nositi pozicioniran vrlo visoko, gotovo na kruni glave, zatim srednje visoko ili potpuno nisko na zatiljku. Učvrstite ga tankom gumicom ili kao neke blogerice omotajte jedan pramen kose oko njega i pričvrstite ga ukosnicama, a naposljetku birajte želite li ga nositi skroz ravnog ili i njega uviti u lagane i zaigrane valove.

Foto: Instagram

0