Mirisne kreme ovog ljeta savršena su zamjena za parfeme
Mirisne kreme ovog ljeta savršena su zamjena za parfeme

Mirisne kreme ovog ljeta savršena
su zamjena za parfeme

Svi mi volimo fino mirisati, no parfemi ljeti mogu biti malo preteški. Super zamjena za njih su mirisne kreme, koje možete nanijeti na cijelo tijelo. Osim što ćete fino mirisati, one će i njegovati kožu za koju se posebno treba brinuti upravo ljeti. Nakon mora, sunca i soli, koži treba hidratacije. Ove kreme to pružaju, a nakon njih ne trebate nanositi parfem.

Osim toga, mnogi parfemi u sastavu imaju alkohol, koji može dodatno isušiti i nadražiti kožu. To je još jedan razlog zašto je dobra ideja ovog ljeta zamijeniti ih kremama. Također, mirisne kreme i losioni često su lagane teksture. Iza nanošenja neće ostati bijeli tragovi, niti će koža biti masna.

Mirisne kreme često su prepune dobrih ulja. Ona hrane kožu i čuvaju vlagu kako vaša koža ne bi dehidrirala. Podsjećamo, koža je naš najveći organ i među onima je za koje trebamo najviše brinuti. Zbog toga se treba pobrinuti da ju nakon izlaganja moru i suncu, pravilno njegujemo.

Još jedan plus ovdje je i što jedan proizvod radi dva posla, a tko ne voli takvu multifunkcionalnu kozmetiku? Tako u koferu više mjesta ostane za odjeću ili modne dodatke, a vi niste žrtvovali ni njegu kože ni fin miris. U nastavku imamo nekoliko prijedloga za mirisne kreme koje biste mogli isprobati ovog ljeta.

mirisne kreme
MLIJEKO ZA TIJELO TERRE DE LUMIERE L'EAU
mirisne kreme
LUSH KARMA KREAM
mirisne kreme
ORGANIC SHOP BODY CREAM CAMELLIA & 5 OILS
mirisne kreme
BIOBAZA FLOWER ROMANCE
mirisne kreme
TINKTURA COCONUT
mirisne kreme
VICTORIA'S SECRET LAVENDER & VANILLA
mirisna krema
ELIZABETH ARDEN HONEY DROPS BODY CREAM
mirisna krema
ZIAJA NARANČA MASLAC

FOTO: Instagram, dm, Victoria’s Secret, ClarusActa, Lush, Tinktura, Biobaza, L’Occitane

Učitati još
Zatvori