M.A.C duo za savršeno naglašene usne

M.A.C duo za savršeno naglašene usne

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Allana Davison (@allanaramaa)

M.A.C Cosmetics jedan je od omiljenih make up brendova na svijetu u čijoj se ponudi nalaze neki od najpopularnijih make up proizvoda. Iako svaka nova sezona i svaka nova kolekcija donose nekoliko novih iznenađenja, trendova i proizvode, upravo su dobro poznati i obožavani klasici s M.A.C potpisom ono zbog čega se uvijek iznova vraćamo u M.A.C. trgovinu. Od pudera kao početka svakog make up looka do fiksatora u spreju kao onog završenog pečata koji će naš make up učiniti postojanim, iza brenda M.A.C nalazi se cijela kolekcija klasika koje godinama obožavaju svi beauty insajderi i ljubitelji kvalitetnih make up proizvoda.

Među M.A.C favoritima kao oni najpopularniji zasigurno se ističu ruževi za usne. Od odličnih formula do kultnih nijansi poput Ruby Woo i Velvet Teddy, M.A.C ruževi za usne s pravom nose status beauty klasika. Kako bi najpopularnije nijanse ruževa za usne učinio još boljim, raskošnijim i iznimno postojanim, popularni make up brend spojio ih je s savršenom nijansom olovke za usne i kreirao kolekciju M.A.C Duo za savršeno naglašene usne.

M.A.C KOLEKCIJA ZA SAVRŠENO NAGLAŠENE USNE

Među M.A.C ruževima za usne mnoge ljubiteljice make upa pronašle su svoj savršeni svakodnevni ruž, ali i onaj posebni ruž za usne koji u nekoliko poteza stvara upečatljivi make up look. Uz različite formule koje variraju od kremastih ruževa i onih sa sitnim sjajnim česticama do omiljenih ruževa za usne s mat efektnom, M.A.C donosi raskošnu paletu nijansi koje se ističu kao nezaobilazan dodatak svakoj make up kolekciji. Kroz godine, u M.A.C kolekciji ruževa za usne istaknulo se nekoliko favorita kojima je M.A.C sada pridružio savršenu nijansu olovke za usne. Efekt koji ćete postići jednostavnim, ali moćnim M.A.C Duom su savršeno naglašene usne i raskošna boja koja će trajati satima.

U M.A.C Duo kolekciji svoju savršenu nijansu pronaći će baš svatko jer uključuje sve od nježnih ružičastih i koraljnih do jarkih i zagasitih crvenih tonova. Sve kombinacije za savršeno naglašene usne donosimo u nastavku.

Ruby Woo / Ruby Woo

Russian Red / Follow Your Heart

Lady Danger / Redd

CB 96 / Lasting Sensation

See Sheer / Subculture

Kinda Sexy / Boldly Bare

Persistence / Spice

Chilli / Auburn

Cockney / Cherry

Dare You / Brick

All Fired Up / Beet

Faux / Dervish

Foto: M.A.C Cosmetics

Učitati još
Zatvori