Donosimo dozu inspiracije za novogodišnje manikure

Donosimo dozu inspiracije za
novogodišnje manikure

Ova godina je skoro gotova i približava nam se ultimativno slavlje, točnije, doček Nove. Bez obzira na to provodite li Novu s prijateljima negdje vani, s obitelji, na putovanju ili pijete šampanjac odjevene u pidžamu i salonke na svom kauču, još uvijek možete dodati malo glamura i radosti ovoj prilici uz blistavu, svečanu i zabavnu manikuru. Ne znamo za vas, ali nama se nemali broj puta dogodilo da nam je na Staru godinu jednostavno ponestalo vremena za spremanje pa smo morale posegnule za prvim svjetlucavim lakom za nokte u svojoj kolekciji. Svaki pogled na naše nokte tijekom večeri natjerao bi nas da se zapitamo zašto ih nismo učinile savršenima kao ostatak svog outfita, kosu i make up. Srećom, postoje brojne novogodišnje manikure koje će odgovarati svačijoj vibri i razini vještine. Ako, k tome, želite manikuru koju možete kreirati i same kod kuće, imamo rješenje i za vas.

Divne novogodišnje manikure koje će biti točka na ‘i’ vašem looku

Bilo da ste početnik ili stručnjak, zaslužujete fantastične novogodišnje nokte, a jedan od brendova koji se za to brine, ne samo tijekom blagdana, nego i tijekom cijele godine, je Juliana Nails. Ovaj brend nudi brojne mogućnosti za kreiranje vlastite manikure kod kuće uz gel lakove i setove koje imaju u svojoj ponudi. Sigurno ste već odabrale svoj pobjednički novogodišnji outfit, što znači da sada nokti dolaze na red. Ima toliko opcija od baršunastih manikura, sweater, bisernih i mramornih manikura u svim bojama, nijansama i teksturama. No, uvijek se možete držati i klasične crvene koja navodno i donosi sreću baš na taj dan. U konačnici, najbolja manikura je ona koja vam izmami osmijeh na lice. U nastavku možete pronaći neke od najljepših novogodišnjih manikura kojima se možete inspirirati za doček 2022. godine.

Više o brendu i Juliana Nails akademiji

Ako ste ikada poželjele same postati stručnjaci u uređivanju noktiju, Juliana Nails akademija je pravo mjesto na kojem možete započeti svoju karijeru u izradi noktiju. Ona je profesionalno opremljena, stoga svaka radna jedinica ima sve one materijale koji su potrebni za rad tijekom edukacije. Možete odabrati individualni tečaj ili onaj u manjim grupama, a oni će se prilagoditi pristupom prema svakom učeniku. Na taj način oni svakome omogućuju da postane samostalni nail tehničar.

Foto by Tatjana Bukvić

Što je još bolje, uz svaku edukaciju dobije se i međunarodno priznati certifikat u svijetu. Možete birati između edukacije trajnog laka, gel tehnike, akril tehnike te individualne edukacije, edukacije za rad s brusilicom i nadopune te salonski nail art. Tu su početni, napredni te individualni tečajevi uz koje se možete usavršavati kako biste postale profesionalne nail artistice. Tako će vaši nokti uvijek blistati, bilo da se radi o ‘običnom’ utorku ili novogodišnjoj noći.

Juliana Nails proizvode možete kupiti putem web shopa ili u njihovom shopu na adresi Avenija Dubrava 82 u Zagrebu. Za više informacija možete zapratiti brend i putem njihovog Instagram i Facebook profila.

Foto: Juliana Nails, @ellanails_zagreb, @nailskatarina7, @nailstudio_larissa, @artistsalonljepote, @nokti_natalie, Tatjana Bukvić

Preporuka

Zatvori