‘It’ boja laka za nokte za travanj

‘It’ boja laka za
nokte za travanj

Toplo vrijeme donosi trendove jarkih boja u naše omiljene salone, ali i kolekcije lakova za nokte. Svako godišnje doba ima svojstvenu shemu boja. Zima podsjeća na kombinaciju ledenih metallic tonova i boja dragulja. Kad je jesen u pitanju, tada vladaju tamnožute i prigušene. No, sad je konačno stiglo proljeće i vrijeme je za vedre, cvjetne tonove jer od svoje manikure želimo samo jedno – optimizam. Sada se sve okreće oko veselih tonova koji će nam proljetne dane učiniti poletnijima. Upravo zato će živahna narančasta biti ‘it’ boja laka za nokte.

Ova boja će činiti najljepše manikure u travnju. Bez obzira na vaš ton kože, sigurno postoji nijansa narančaste koju ćete obožavati. Ako imate skroz svijetli ten, isprobajte najtoplije nijanse narančaste ili čak boju terakote. S druge strane, onima s malo tamnijim i maslinastim tenom najljepše će stajati boje mandarine ili dinje.

‘It’ boja laka za nokte ovaj mjesec bit će cvjetna narančasta

Narančasta manikura bilo koje vrste će se neminovno isticati i savršen je izbor za unošenje proljetnih boja i razvedravanje svoje svakodnevice. S tim se slaže i slavna manikerka Harriet Westmoreland, koja kaže da ne morate nužno odabrati neonski narančasti lak za nokte, nego se možete odlučiti i za pastelne tonove jer su svi u trendu i izgledat besprijekorno. Kao specijalistica francuske mikro manikure, ona savjetuje upotrebu narančastog laka za akcente na nude noktu, u obliku negative space manikure. Stoga možete napraviti francusku manikuru, a možete staviti i jednostavnu točku na dno nokta – to može izgledati stvarno šik, a ne može biti jednostavnije. U nastavku vam donosimo najljepše lakove u ovoj ‘it’ boji kako biste mogli kreirati svoje proljetne manikure.

Essie Meet Me At Sunset
Make Up Revolution Pop
OPI Neon Collection Orange You a Rock Star?
Orly Day Trippin
Chanel Le Vernis Cruise
Nails.INC Kiss My Peach Duo

Foto: Instagram, Notino, Douglas, Feel Unique, Nordstrom, Nailpolishdirect.co.uk

Učitati još
Zatvori