Honey wheat – hit boja za kosu ovog ljeta

Od platinasto plave, srebrnih nijansi do “bronde” boje, ako želite postati plavuša, onda znate da je ‘plava’ zapravo kategorija ispunjena beskonačnim brojem nijansi koje možete isprobati. Iako volimo sve nijanse blonde boja za kosu, trenutno je u fokusu jedna specifična – ‘honey wheat blonde’. Radi se o boji koja miješa nijanse meda i pšenice u kombinaciju koja izgleda zapanjujuće dobro i luksuzno te je kao stvorena za tople, sunčane dane. Ako ste pomalo avanturistički nastrojene i želite isprobati nešto novo ovo ljeto, ‘honey wheat’ je it plava nijansa za odabrati.

‘Honey wheat’ je suptilnija nijansa plave koja je u trendu za ljeto 2021. godine

Nemojte zaboraviti da će izbjeljivanje kose zahtijevati više truda za održavanje od klasičnog bojanja. No, isplatit će se jer, iako je suptilnija, ova boja je jednako lijepa kao i platinasto plava. Njezina nijansa oponaša boje pšeničnog polja tijekom hladnog ljetnog dana kad zapuše vjetar, a ono zablista na suncu. Ona je svježa i stopljena s ostatkom kose još bolje od drugih boja koje smo imale priliku isprobati.

Honey wheat plava vam onaj divan izgled zahvaljujući kojem ćete svaki dan ostavljati dojam kao da ste upravo izašle iz salona. S druge strane, ovo je boja koja izgleda prirodno, što je također bonus. Od valova Hailey Bieber, po uzoru na kalifornijske djevojke, do dubokih nijansi J.Lo, u nastavku vam donosimo neke od naših omiljenih primjera honey wheat blonde boje.

Foto: Instagram

0