Jedan savršeni ljetni ruž za usne koji pristaje baš svima

Ruž za usne je jedan od najpopularnijih make up proizvoda koji uvijek donosi onaj posebni pečat svakom make up looku. Od nježnih i prozračnih nude tonova do raskošnih jarkih i zagasitih nijansi, svaka nijansa nosi svoj karakter koji može u trenu transformirati naš izgled. Iako ćemo tijekom vrućih ljetnih dana nerijetko birati jednostavan minimalan make up look koji uključuje tek nekoliko ključnih make up proizvoda, ruž za usne još uvijek će zadržati status jednog od neizostavnih favorita.

SAVRŠENI LJETNI RUŽ ZA USNE

Ljetna paleta donosi bezbroj različitih nijansi ruževa za usne, ali ona savršena nijansa koja pristaje baš svima krije se u kombinaciji nježnih ružičastih i koraljnih tonova. Iza jedinog ruža za usne koji će vam trebati ovog ljeta krije se poznata make up artistica Charlotte Tilbury koja je za svoj istoimeni brend kreirala Sunset Lover. 

Ruž za usne u nijansi Sunset Lover je najnoviji dodatak popularnoj liniji kremastih ruževa za usne s mat efektom Matte Revolution koju obožavaju beauty insajderi i žene diljem svijeta i koja je Charlotte Tilbury istaknula kao kraljicu ruževa za usne. Nakon popularnih nijansa Pillow Talk, Sexy Sienna i The Queen, nijansa Sunset Lover najnovija je nijansa u nizu koja je u trenu oduševila beauty svijet. Spoj savršene ružičaste i koraljne nijanse stvorio je nježnu nijansu koja laska baš svim tonovima kože. Osim njegove svestranosti kada govorimo o različitim bojama tena, Sunset Lover nosi istu dozu svestranosti i kad govorimo o različitim make up lookovima. Od jednostavnog dnevnog do glamuroznog večernjeg looka s naglaskom na očima, ovaj divni ruž decentno će naglasiti vaše usne i unijeti dašak boje.

Iako tek stiže na police popularnih beauty dućana i web shopova, Charlotte Tilbury Matte Revolution Sunset Lover je već proglašen savršenim ljetnim ružom za usne.

Charlotte Tilbury Matte Revolution – Sunset Lover

Foto: Instagram, Charlotte Tilbury

0