Sjajni, vibrantni i ugodni na usnama – ovo su savršeni proljetni ruževi za usne

Sjajni, vibrantni i ugodni na usnama – ovo su savršeni proljetni ruževi za usne

Proljetna sezona u beauty svijet unosi svježinu novih trendova, prozračnost laganih formula i sjajnog završnog efekta te raskoš novih boja koje će istaknuti nove make up favorite i začiniti svaki make up look. U središtu proljetnih beauty trendova nalazi se raskošna paleta boja, a kao najpoželjniji make up proizvod koje krase it nijanse sezone istaknuli su se ruževi za usne. Jednostavni i efektni, ruževi za usne desetljećima se nalaze na listi najpopularnijih beauty proizvoda u kojima se krije nevjerojatna moć transformacije. U samo nekoliko preciznih poteza, ruž za usne začinit će i najjednostavniji make up look. Nakon zagasitih tonova i mat završnog efekta koji su krasili najpoželjnije zimske favorite iz raskošnog svijeta ruževa za usne, prvi proljetni dani vraćaju nas neodoljivom spoju kremastih formula, sjajnog završenog efekta i vibrantnog premaza boje. Savršen ruž za usne, istovremeno efektan i ugodan na usnama, ovog proljeća pronaći ćemo u novoj Chanel kolekciji.

SAVRŠENI PROLJETNI RUŽEVI ZA USNE NOSE CHANEL POTPIS

Uz klasike iz svijeta parfema, ruževi za usne oduvijek su bili jedan od najpopularnijih beauty proizvoda modne i beauty kuće Chanel. Raskošne teksture i nijanse isticali su ih u gomili, a dašak luksuza donosilo im je i prepoznatljivo pakiranje. Nakon laganih ruževa za usne u olovci i prvog puderastog ruž za usne, beauty kuća Chanel za proljetnu sezonu pripremila je još jedan make up novitet koji će istaknuti vaše usne i začiniti svaki proljetni look – kolekciju ruževa za usne Rouge Coco Flash.

Ruževi za usne iz kolekcije Rouge Coco jedan su od klasika beauty kuće Chanel u kojem su mnogi pronašli svoju omiljenu formulu i savršenu nijansu. Nakon što su prvi ruževi za usne iz Rouge Coco kolekcije doživjeli veliki uspjeh zahvaljujući laganoj kremastoj formuli koja je ugodna na usnama, Chanel je svake sezone popularnoj kolekciji ruževa dodao nekoliko novih neodoljivih nijansi. Za proljeće 2019. godine prestižna beauty kuća pripremila je iznenađenje u obliku nove kolekcije ruževa za usne inspirirane omiljenim Rouge Coco ruževima. Rouge Coco Flash kolekcija donosi sve ono što već obožavamo kod Rouge Coco kolekcije ruževa za usne, ali u osvježenom izdanju, u novim nijansama i s dodatnom dozom sjaja.

SJAJ, VIBRANTNE BOJE I LAGANA FORMULA

Iza nove kolekcije ruževa za usne Rouge Coco Flash nalazi se Lucia Pica, svjetska kreativna direktorica beauty kuće Chanel, koja je spojila dvadeset i sedam raskošnih nijansi s laganom formulom i sjajnim završnim efektom kako bi kreirala savršenu proljetnu kolekciju ruževa za usne – intenzivnu, neposrednu i neodoljivu. Osim divnih nijansi koje već u prvom nanosu donose intenzivni pigmenti, Rouge Coco Flash kolekcija ruževa za usne donosi i dozu njege skrivenu u formuli obogaćenoj biljnim uljima. Ulje jojobe, mimoze i suncokreta stvaraju jedinstveni hydraboost kompleks koji donosi ne samo trenutnu hidrataciju, već onu koja će potrajati i do osam sati nakon nanošenja ruža.

Kolekcija Rouge Coco Flash predstavlja odu spontanosti i slobodi i poziva na igru raskošnom paletom boja koja okuplja dvadeset i sedam raskošnih nude, narančastih, ružičastih i crvenih tonova u njihovim najsuptilnijim, ali i najintenzivnijim izdanjima. Uz dvadeset i sedam ruževa za usne, Rouge Coco Flash donosi dodatnu dimenziju igru bojama u tri prozračna top coat ruževa za usne koje možete nanijeti preko svake od nijansa i tako joj dati novi izgled.

ROUGE COCO FLASH KOLEKCIJA

Rouge Coco Flash 53 Chicness

Rouge Coco Flash 52 Casual

Rouge Coco Flash 53 Chicness

Rouge Coco Flash 56 Moment

Rouge Coco Flash 97 Ferveur

Rouge Coco Flash 60 Beat

Rouge Coco Flash 62 Fire

Rouge Coco Flash 92 Amour

Rouge Coco Flash 64 Ardent

Rouge Coco Flash 66 Pulse

Rouge Coco Flash 68 Ultime

Rouge Coco Flash 70 Attitude

Rouge Coco Flash 92 Amour

Rouge Coco Flash 94 Desir

Rouge Coco Flash 104 Temper

Rouge Coco Flash 106 Dominant

Rouge Coco Flash 96 Phenomene

Rouge Coco Flash 96 Phenomene

Rouge Coco Flash 102 Noir Moderne

Rouge Coco Flash 98 Instinct

Rouge Coco Flash 91 Boheme

Rouge Coco Flash 86 Furtive

Rouge Coco Flash 84 Immediat

Rouge Coco Flash 82 Live

Rouge Coco Flash 78 Emotion

Rouge Coco Flash 76 Enthusiasm

Rouge Coco Flash 74 Flash

Rouge Coco Flash 72 Rush

Rouge Coco Flash 90 Jour

Rouge Coco Flash 54 Boy

Rouge Coco Flash 200 Light Up

Rouge Coco Flash 202 Warm Up

Rouge Coco Flash 204 Deepness

Foto: Chanel

Učitati još
Zatvori