Svi žele biti dijelom ovog beauty kluba

Svi žele biti dijelom ovog beauty kluba

Objavu dijeli Ann Kim (@andyheart)

Ako ste posljednjih tjedana na Instagramu intenzivno viđali jedan divovski crni kovčeg koji zapravo imitira Chanelove kompaktne make up proizvode, svakako nije bila riječ o slučajnosti. Slavni beauty brend odlučio se na lansiranje vlastitog beauty kluba i tim povodom poznate blogerice počastio elegantnom crnom kutijom u kojoj su pohranjeni svi hit proizvodi beauty brenda Chanel. One su imale jedan zadatak: podijeliti fotografiju s ovim kovčegom na Instagramu i povezati ju hashtagom #welovecoco.

We Love Coco – beauty klub na Instagramu

Upravo je to i ime ovog beauty kluba, kojem ovih dana svi žele pristupiti. We Love Coco ujedno je i Chanelov Instagram profil, koji je na jednome mjestu odlučio okupiti sve obožavatelje svojih make up proizvoda, počevši od vizažista, pa sve do fanova brenda koji možda i nisu u profesionalnim make up vodama. Svi oni imaju priliku podijeliti svoja iskustva s proizvodima, make up novitete koje su nabavili ili kreativne fotografije koje imaju veze s istima, a Chanel mnoge od njih objavljuje na We Love Coco profilu. Na ovoj beauty platformi nećete vidjeti samo cool fotke s Chanel proizvodima, već i pročitati stvarna iskustva, savjete vizažista i još mnogo drugih korisnih savjeta.

Da je profil već sada veliki uspjeh, dokazuje broj aktivacija na Instagramu i hashtagova #welovecoco koji su već podijeljeni, a ima ih više od 11.000. Šansu za regram imate i vi ako podijelite cool fotku i označite ju hashtagom. Ovaj fora profil i beauty klub pratiti možete ovdje.

Objavu dijeli Patrick Ta (@patrickta)

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori