Celebrity frizure kao najbolja inspiracija za proljeće

Celebrity frizure kao najbolja
inspiracija za proljeće

Lucy Hale

Nema boljeg trenutka za promjenu frizure od nove sezone. Proljeće je pred vratima, što znači da duge uvojke koje smo skrivali ispod kapa i pokušavali ih ukrotiti šalovima (što najčešće rezultira frizurom daleko od savršene jednom kad uđemo u zatvorenu prostoriju) sada napokon možemo raspustiti, a još je bolji osjećaj unijeti dozu svježine novim rezom ili novom bojom. Ako imalo pratite zbivanja na svjetskoj sceni, trendovi su prilično jednostrani – bob, bob, bob te tu i tamo pokoji lob. Apsolutno sve su trendseterice prigrlile ovu frizuru te samo pronalaze nove načine kako ju stilizirati, pa se baš zbog toga čini kao savršeno siguran eksperiment. Toliko je ideja kako nositi bob i lob (kako ga uopće ošišati!) da se čini da tu pogreške ne može biti.

Celebrity frizure koje nas inspiriraju na promjenu

Vojsci ljubiteljica boba i loba pridružile su se i slavne dame, prema kojima se često okrećemo tražeći malo inspiracije. Samo sada u manjoj mjeri listamo magazine i izrezujemo slike idealnih frizura koje ćemo pokazati frizeru, već samo u salon dođemo s mobitelom i zatražimo ono o čemu maštamo. Lucy Hale je jedna od predvodnica ovog trenda – u proteklih je godinu dana pokazala nebrojeno mnogo odličnih načina kako nositi bob i lob. Bob je zaštitni znak i pjevačice Due Lipe, a nedavno su im se novim frizurama, između ostalih, pridružile i Alexa Chung i Irina Shayk.

Slojevito šišana duga kosa također je pri vrhu najomiljenijih celebrity frizura jer nosi veliku mogućnost transformacije te se prilagođava svakoj dužini kose. Look će malo začiniti šiške kako ih nose Margot Robbie, Jameela Jamil i Dakota Johnson ili nova boja po uzoru na Kate Bosworth.

Ako ipak igrate na sigurno, onda ne možete pogriješiti s ravnim rezom na dugoj kosi u stilu Jessice Albe, a za one sklonije riskiranju – svoju kratku kosu jako dobro nose Michelle Williams, Emilia Clarke i Dewan Blanchard, i što se tiče reza i boje.

A ako se baš nikako ne možete odlučiti na promjenu, onda je odluka jednostavna – niska punđa ili rep po uzoru na Victoriju Beckham, Emmu Stone ili Selenu Gomez. Razdjeljak po sredini hit je sam po sebi, no naravno da ćete sami odlučiti što vam više odgovara, a frizura ovog tipa savršeno će vas služiti u svim situacijama – od glamuroznijih izdanja za izlaske pa sve do casual odlazaka u šetnju.

Bob i lob

Alexa Chung

Alexa Chung

Irina Shayk

Dua Lipa

Dua Lipa

Šiške i slojevito šišana kosa

Margot Robbie

Margot Robbie

Dakota Johnson

Dakota Johnson

Jameela Jamil

Jameela Jamil

Slojevito šišana duga kosa

Kate Bosworth

Kate Bosworth

Sienna Miller

Sienna Miller

Jessica Biel

Jessica Biel

Kratka kosa ili pixie cut

Michelle Williams

Michelle Williams

Emilia Clarke

Emilia Clarke

Dewan Blanchard

Dewan Blanchard

Duga ravna kosa

Jessica Alba

Jessica Alba

Niska punđa ili rep

Victoria Beckham

Victoria Beckham

Selena Gomez

Selena Gomez

Emma Stone

Emma Stone

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori