Iza najpoželjnijih boja za kosu nalazi se neočekivani detalj – istaknuti izrast

Iza najpoželjnijih boja za kosu nalazi se neočekivani detalj – istaknuti izrast

@stylememos

Promjena boje za kosu savršeni je način da u jednom posjetu frizeru osvježite svoj look ili ga u potpunosti promijenite. Bilo da ste se ususret novoj sezoni odlučili za decentnu promjenu u nekoliko nijansi svjetlijim pramenovima ili za veliku transformaciju, nova boja za kosu promjena je koja baš nikad neće proći nezapaženo. Popularnost bojanja kose kao jednog od najtraženijih tretmana u svakom frizerskom salonu boje za kosu stavila je u samo središte beauty trendova. Svaka nova sezona donosi i nekoliko novih trendi nijansi, ali i nekoliko novih tehnika bojanja za kosu i trikova koji stvaraju sve raskošnije nijanse i efekte na kosi.

Proljetni beauty trendovi istaknuli su nekoliko noviteta iz svijeta frizura među kojima se istaknuo neobičan detalj koji na kosi stvara zanimljivi efekt – istaknuti izrast.

@anhcotran

SVAKA BOJA ZA KOSU BOLJE IZGLEDA UZ ISTAKNUTI IZRAST

S prvim proljetnim danima u fokus će se vratiti svjetlije boje za kosu u kojima će mnogi pronaći savršeno osvježenje frizure za novu sezonu, a jedan neočekivani detalj vašu će novu boju za kosu učiniti još boljom, raskošnijom i prirodnijom.

Riječ je o istaknutom izrastu, zanimljivom frizerskom triku koji pri samom korijenu kose stvara efekt sjene zbog kojeg će vaša nova boja izgledati prirodnije i biti jednostavnija za održavanje. Iako ga mnogi među nema pokušavaju izbjegavati, česte odlaske frizeru kako biste se riješili izrasta sada možete zamijeniti jednim odlaskom u kojem će vam stvaranjem efekta sjene pri korijenu istaknuti izrast, ali i produžiti vrijeme prije ponovnog povratka u frizerski salon. U ovom neočekivanom beauty triku brojne hollywoodske zvijezde i popularne trendseterice pronašle su način da im kosa uvijek izgleda savršeno nesavršena.

Margot Robbie

Od Margot Robbie, poznate australske glumice koja je istaknuti izrast sa stilom prošetala oscarovskim tepihom do savršenih primjera s profila najprestižnijih svjetskih kolorista i frizera, u nastavku donosimo primjere koji će vas uvjeriti u nevjerojatan efekt i moć izrasta i koji će vam poslužiti kao savršena inspiracija pri sljedećem odlasku frizeru.

@anhcotran

@moderosaofficial

Foto: Instagram, Profimedia

Učitati još
Zatvori