Ako ne stignete oprati kosu, isprobajte ovaj beauty trik

Ako ne stignete oprati kosu,
isprobajte ovaj beauty trik

Suhi šampon je oduševio svijet. U potrazi za savršenim proizvodom koji će osvježiti kosu, unijeti volumen, zadržati kovrče i priuštiti nam da preskočimo jedan dan pranja kose, savršeni odgovor mnogi su pronašli upravo u suhom šamponu. Sada, beauty entuzijasti otkrili su kako djelovanje suhog šampona učiniti intenzivnijim i sasvim neprimjetno odgoditi pranje kose za još jedan dan. Za ovaj jednostavan beauty trik trebat će vam samo trideset sekundi i sušilo za kosu.

NAJBOLJI BEAUTY TRIK S SUHIM ŠAMPONOM

Obožavatelji suhog šampona ovaj jednostavan, brzi i učinkoviti beauty trik istaknuli su kao jedan od najboljih. Sve što trebate je slijediti dva vrlo jednostavna koraka koja će produžiti djelovanje suhog šampona i unijeti dodatni volumen u vašu kosu.

Prvi korakposegnite za omiljenim suhim šamponom i nanesite ga na kosu. Najveći dio šampona za suho pranje nanesite uz korijen, dok kroz dužinu kose nanesite tek malu količinu kako bi stvorili savršeni volumen. Nakon što ste nanijeli suhi šampon, umjesto klasičnog trljanja prstima i raščešljavanja omiljenom četkom, odvojite minutu vremena kako bi suhom šamponu dali vremena da se rasporedi po vašoj kosi.

Nakon šezdesetak sekundi, vrijeme je za jednako jednostavan drugi korak za koji će vam trebati sušilo za kosu i četka. Kako bi izvukli najbolje iz suhog šampona, bit će vam dovoljno tridesetak sekundi korištenja sušila za kosu koje će pojačati intenzitet njegovog djelovanja. Sušilo za kosu usmjerite prema korijenu, odnosno dijelu kose na koji ste nanijeli najveću količinu suhog šampona, lagano prolazeći četkom kroz kosu i pustite da toplina odradi svoje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori