Zavirite u najljepši adventski kalendar ove sezone

Zavirite u najljepši adventski
kalendar ove sezone

Što je Advent bez prigodnog adventskog kalendara? Ako se pita svjetske brendove, jedno bez drugog više ne ide, a dokaz tome su brojni adventski kalendari koji iz godine u godinu obasipaju tržište ususret blagdanskoj sezoni.

U pravom moru raznih opcija i bogate ponude, do izražaja ipak dolaze oni kalendari koji su posebniji od drugih, koji imaju taj faktor X i osim samom vanjštinom također osvajaju i svojim sadržajem.

Jer ipak, kada je riječ o adventskom kalendaru, želimo mala iznenađenja koja ćemo pamtiti, koja će nam staviti osmijeh na lice i koja će doista biti ‘ono nešto’. U tom pogledu, svakog se Božića osjećamo kao mala djeca, koja s velikom znatiželjom u očima nestrpljivo vire u prozorčiće pred nama.

Adventski kalendar koji nas je oborio s nogu

Sve ovo uvertira je u vrlo vjerojatno najljepši adventski kalendar koji smo primile u svoje ruke ovog studenog i koji nas je oduševio već na pogled. Potpisuje ga renomirani make up i skincare brend Armani Beauty, koji je u slučaju Božića 2020. nadmašio sam sebe i predstavio pravu beauty bajku!

Armani Beauty adventski kalendar

Čim smo primile u ruke vlastiti primjerak Armani Beauty adventskog kalendara, nismo se mogle oteti dojmu o kako se luksuznoj beauty kutiji zapravo radi. Brend koji je poznat po visokom standardu dizajna i kvalitete, ovog Adventa briljira svojom crveno-zlatnom kutijom, koja je vrlo profinjena, elegantna i ostat će lijep ukras svakom domu čak i nakon blagdana.

24 kućice unutar ovog kalendara spremno čekaju da budu otkrivene i da nas oduševe svim malim i velikim iznenađenjima koja Armani Beauty donosi. Osim što je otvaranje kutijica doživljaj za sebe, osvojila nas je i činjenica da je svaki Armani Beauty proizvod unutar njih pažljivo umotan u ukrasni papir, što svakako djeluje kao još jedan element iznenađenja, sve do finalnog dolaska do proizvoda, a ovdje zbilja ima spektakularnih beauty poklončića po mjeri svake make up, ali i skincare entuzijastice.

Što krije Armani Beauty adventski kalendar za Božić 2020.?

Istražujući najljepši beauty adventski kalendar kojeg smo vidjele ove sezone, složile smo se kako neki proizvodi unutar njega ipak moraju ostati tajna i iznenađenje, no možemo vam otkriti kako se ovdje nalazi najbolja moguća selekcija Armani Beauty bestsellera, presjek proizvoda koji već godinama uživaju kultni status, ali i neki od trenutno najpoželjnijih Armani Beauty noviteta. Proizvodi dolaze u full-size izdanju ili kao testeri.

Iz ovog moćnog društva, izdvajamo My Way Eau de Parfum, Acqua Di Gio Eau de Toilette, Si Passione Eau de Parfum, Mascara Eccentrico, Eye Make Up Remover, Rouge Armani Matte, Lip Maestro… Ostala iznenađenja tek čekaju da ih otkrijemo!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori