Upoznajte novi ruž za usne iz Chanela

chanel3

Chanel je prije nekoliko tjedana predstavio obrise svoje make up kolekcije za jesenske dane, koja je danas dobila uzbudljivi nastavak. U kolekciji jesen 2016. naći će se najnoviji Chanelov proizvod Rouge Allure Ink, koji je prva tinta za usne ove beauty kuće. Ovaj tekući ruž dugotrajnog je karaktera i usnama pruža intenzivan dojam, dok ih istovremeno svojom težinom nimalo ne opterećuje.

chanel

Novitet je to nastao ‘u režiji’ kreativne direktorice Chanelova make upa Lucie Pice, kojoj je upravo jesenska make up kolekcija prva na koju je stavila svoj potpis. Inspirirana crvenom bojom, Lucia je u proizvodnom procesu pomaknula neke granice, a isto nastavlja s Rouge Allure Ink, koji ističe ljepotu usana na avangardan način. Tekući ruž u dodiru s usnama pretvara se u baršunastu mat teksturu, a tinta u njemu ostavlja pečat koji traje satima.

chanel2

Ruž se lako nanosi, precizno obuhvaća linije usana te zahvaljujući njegujućim sastojcima ostavlja usne mekima i nježnima. U ponudi je ukupno 8 nijansi, koje u prodaju dolaze početkom listopada.

Foto: Chanel

0