Make up paleta sezone

Da su mnoge žene slabe na originalno koncipirane i zapakirane beauty proizvode, možda je najbolji dokaz Pretty Paintbox paleta koja je dio blagdanske kolekcije poznatog američkog make up brenda Tarte Cosmetics. Otkako je došla u prodaju sredinom rujna, nije joj trebalo dugo da dobije onu kupcima omraženu oznaku ‘sold out’, a od lansiranja u Sephori trebalo je proći tek nekoliko minuta da se rasprodaju svi njeni primjerci, pa čak i tester ove šarmantne palete.

Tarte Cosmetics u svijetu je inače poznat po ‘eco-friendly’ kozmetici koja se ne testira na životinjama, dolazi s visoko učinkovitim sastojcima i oslobođena je parabena i mineralnih ulja. Osim što ju prati ‘feel good’ priča, ova kozmetika jednostavno je neodoljiva. U prilog toj činjenici govori i najnovija paleta, koja sadrži uistinu mnogo toga. Tu se nalaze čak 24 sjenila u kamenu, maskara, rumenilo, highlighter, 2 bronzera, tuš za kapke i sjajilo za usne.

Tarte Pretty Paintbox 3

Paleta nudi mogućnost stvaranja bezbroj make up lookova, s bojama koje variraju od neutralnih do onih tamnih i dramatičnih i s mat ili metalik efektima. Još jedan pretinac u paleti rezerviran je za ogledalo, ali i za pohranjivanje dodatnih make up proizvoda koje želite ponijeti sa sobom. Jednako lijepa iznutra i izvana, paleta dolazi u pakiranju koje je s vanjske strane uljepšano po uzoru na Puccijeve printove.

Tarte Pretty Paintbox 4

Cijela paleta, koja se prodaje za 59 dolara, prema Sephori sadrži 418 dolara vrijedne proizvode, a iako je trenutno rasprodana na Tarte Cosmetics stranici, dobra je vijest da ona dostavlja i u Hrvatsku, pa ako vas zanima jedan ovakav kolekcionarski primjerak, svakako motrite web stranicu brenda u narednim danima.

Foto: Tarte Cosmetics

0