Pronađite vrhunskog stomatologa u novoj godini

Pronađite vrhunskog
stomatologa u novoj godini

Dr. Tamara Žaja Miličić

Dr. Tamara Žaja Miličić

Kalendarski početak nove godine u pravilu je vrijeme kada donosimo tradicionalne, novogodišnje odluke. Odlučni u odbacivanju loših navika, obećavamo si da ćemo zdravije jesti, češće vježbati ili pak odbaciti određene poroke koji nas muče. I premda ih se uglavnom ne uspijemo pridržavati dulje od tjedan ili dva, novogodišnje odluke, makar prividno, donose nam neku novu nadu, treperavo ushićenje i želju da budemo bolji, uspješniji i zdraviji.

Zašto ove godine ne bi donijeli ponešto drugačiju odluku? Primjerice, zašto ne bi u 2018. odlučili pobrinuti se za zdravlje i ljepotu svojih zubi te pronaći vrhunskog stomatologa, koji će vam pomoći u tome? Jedna od najboljih, najstručnijih i najpopularnijih stomatoloških poliklinika na području Zagreba i okolice zove se TIM DENT  Miličić. Osnovao ju je doktor Marko Miličić zajedno sa svojom suprugom, doktoricom Tamarom Žaja Miličić, kao treća generacija stomatologa, slijedeći obiteljsku tradiciju dužu od 20 godina.

Dr. Tamara Žaja Miličić

Dr. Tamara Žaja Miličić

Poliklinika TIM DENT Miličić svojim pacijentima osigurava visoko profesionalnu uslugu, koristeći najmodernije tehnologije te najkvalitetnije materijale iz domena estetske i implantološke stomatologije i protetike, a u kratkom vremenskom roku, profilirala se u respektabilnu instituciju čijem stručnom timu više od 10.000 pacijenata godišnje pokloni svoje povjerenje. Dr.med.dent. dr. Marko Miličić ubraja se među vodeće hrvatske oralne kirurge, dok je dr.med.dent. Tamara Žaja Miličić jedna od vodećih specijalistica stomatološke protetike i estetske stomatologije.

Dr. Marko Miličić

Dr. Marko Miličić

Uvijek u toku sa svjetskim trendovima iz svijeta stomatologije, iznimnu pažnju i brigu polažu na modernu stomatološku aparaturu, stoga su svoju polikliniku opremili najsuvremenijom tehnologijom prisutnom na svjetskom tržištu. Posebnost stomatološke poliklinike TIM DENT Miličić jest da njen tim čine liječnici dentalne medicine sa specijalizacijama iz implantologije, estetske stomatologije, protetike, oralne kirurgije, ortodoncije te ostalih grana stomatologije, čime je osigurana najviša razina stomatološke usluge.

Dr. Marko Miličić

Dr. Marko Miličić

Tako vas ondje čekaju specijalisti implantologije, s iskustvom s preko 20 000 ugrađenih implantata, prilikom kojeg koriste najinovativnije tehnologije i isključivo najbolje sustave implantata – Nobel Biocare, Astra Tech i Implant Direct. Jedna od grana stomatologije na koju je TIM DENT Miličić iznimno ponosan, a koja je usmjerena k tome da pacijentima podari ravne i blistave zube o kakvima su oduvijek sanjali, jest estetska stomatologija. Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji i potvrđenim vještinama stručnog tima dentalne medicine, stomatološka poliklinika TIM DENT Miličić, predvođena specijalistom estetske stomatologije Tamarom Žaja Miličić, svojim pacijentima nudi brzo i bezbolno uljepšavanje te potpunu preobrazbu osmijeha.

TIM DENT Miličić team

TIM DENT Miličić team

Kaže se kako osmijeh otvara sva vrata, a zdravi, lijepi i njegovani zubi njegov su apsolutni imperativ. Donesite najbolju i najzdraviju novogodišnju odluku za sebe, koje ćete se zasigurno pridržavati tokom cijele godine. Odaberite TIM DENT Miličić i podarite si prekrasan i očaravajući blistav osmijeh. Slogan ‘Vaš osmijeh. Naša strast.’ idealno opisuje filozofiju ove stomatološke poliklinike. Adresa je Ogrizovićeva 30, Zagreba više informacija dostupno je internetskoj stranici poliklinike www.timdent.hr  te na društvenim mrežama www.instagram.com/timdent_milicic i www.facebook.com/timdentmilicic.

Foto: Maja Kljaić

Učitati još
Zatvori