Novi europski brend kozmetike za koji ćete tek čuti

3ina 6

Lansiran u veljači ove godine, novi beauty brend iz Europe već privlači mnogo pozornosti, a njegovo ime je 3ina. Nastao je iz želje osnivača da svima ponudi platformu za eksperimentiranje – s inovativnim proizvodima i bogato pigmentiranim bojama. Ovaj brend već će vas na prvu privući svojim cool ambalažama minimalističkog dizajna, a na drugu kvalitetom proizvoda. Tu je i relativno pristupačna cijena koju bismo svrstali negdje na pola puta između drogerijskog i high end ranga. No, u većini slučajeva ipak bliže drogerijskom.

Svaki proizvod, prema riječima brenda, proizvodi se u Europi. Dom brenda nalazi se u Velikoj Britaniji, gdje je u veljači otvoren i prvi 3ina dućan, u Covent Gardenu. Osim ondje, asortiman se može kupiti putem 3ina webshopa, no on nažalost dostavlja isključivo na adrese u Velikoj Britaniji, pa je odlična alternativa za nabaviti nešto od ovih proizvoda ASOS – shopping adresa na kojoj ćete pronaći većinu 3ina prodajnih hitova.

3ina 3

Make up za lice, oči, usne i nokte, dio je ponude brenda. On ju je dodatno proširio proizvodima za njegu kože i asesoarima – kistovima i spužvicama. Zasad se najviše priča o jako pigmentiranim tuševima za oči i kremastim sjenilima u svim mogućim bojama (od klasičnih do sasvim otkačenih). Vrijedi spomenuti i pudere za lice s 18 dostupnih tonova među kojima se pronalazi svatko. Proizvodi za obrve, fiksatori make upa i zlatne maske za okoloočno područje, još su neki od aduta. Želite li istražiti ponudu brenda koji je preko noći postao glavna tema razgovora, 3ina web stranicu posjetiti možete ovdje te na ASOS-u pregledati što od od njihovih proizvoda možete kupiti i dostaviti u Hrvatsku.

3ina

3ina 5

3ina 4

3ina 2

Foto: 3ina

0