Sa savršenim osmijehom na ljetni odmor

Sa savršenim osmijehom na ljetni odmor

dent post

Kažu da je osmijeh najkraća udaljenost između dvoje ljudi, a estetska stomatologija je grana stomatologije usmjerena upravo k tome da pacijentima podari ravne i blistave zube o kakvima su oduvijek sanjali. Ravni zubi nikako nisu samo stvar estetike, već su oni temelj oralnoga zdravlja. Riječ je o tome da neravno položeni zubi stvaraju mnoge stomatološke probleme, počevši od toga da se među njih zavlače ostaci hrane zbog čega može nastati karijes pa sve do toga da neravni zubi mogu biti uzrokom otežanog izgovora pojedinih glasova. Stomatologija se razvija i napreduje iz dana u dan i to u svim smjerovima, pa tako danas brže i jednostavnije odgovara na potrebe pacijenata te im nudi sve bolja rješenja njihovih problema.

dent post 2

Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji i vještinama stručnog tima dentalne medicine, stomatološka poliklinika TIM DENT – Miličić, predvođena specijalistom estetske stomatologije Tamarom Žaja Miličić, svojim pacijentima nudi brzo i bezbolno uljepšavanje te potpunu preobrazbu osmijeha. Danas se tako estetski nedostaci na zubima mogu riješiti pomoću čitavog niza zahvata, a stručnjaci stomatološke poliklinike TIM DENT – Miličić u svome radu koriste najnovije metode i najnaprednije tehnike.

dent post 2

Jedan od najpopularnijih zahvata je izbjeljivanje zuba uz pomoć ZAAP lampe. Riječ je o najučinkovitijoj, najbržoj i najsigurnijoj metodi izbjeljivanja zuba, budući da se izvodi pod kontrolom doktora dentalne medicine, a efekt je dugotrajan i odmah vidljiv. Nakon samo jednog tretmana zubi se izbijele za tri ili više nijansi, a sam postupak izbjeljivanja je vrlo brz i traje samo 45 minuta. ZAAP lampa je najmoderniji uređaj za izbjeljivanje zuba, koji zbog svoje snage i brzine daje vrhunske i dugotrajne rezultate. Nakon tretmana, zubi se premazuju pastom na bazi fluora kako bi se zaštitili od vanjskih utjecaja. Rezultat jednoga tretmana postojan je do dvije godine, naravno ukoliko pacijent provodi pravilnu oralnu higijenu.

dent post 5

Da bi zubi u potpunosti zasjali potrebno je ukloniti zubni kamenac, a riječ je o potpuno bezbolnoj, neinvazivnoj i sigurnoj metodi uklanjanja kamenca odnosno tvrdih naslaga na zubima nastalih mineraliziranjem plaka. Četkica, zubna pasta i vodice za ispiranje usta nužni su u ispravnoj oralnoj higijeni, no ne i dovoljni jer je za održavanje zdravlja zuba ipak potreban redoviti stomatološki pregled. Zajedno s čišćenjem kamenca uobičajeno se radi i tzv. air fow – potpuno bezbolna metoda profesionalnog čišćenja zuba poznatija kao pjeskarenje. Ona uspješno otklanja sve pigmentacije s površine zuba te sprječava nastanak zubnog plaka, karijesa, gingivitisa i parodontitisa. Rezultat su sjajni i ispolirani zubi koji su manje skloni ponovnom nakupljanju plaka i pigmentacija.

dent post 4

Učitati još
Zatvori