Najmirisnija poslastica za kožu ove jeseni

Najmirisnija poslastica za kožu ove jeseni

Miss Dior Eau de Parfum

Kada je riječ o parfemima iz Diora, ove se godine sve vrti oko nove edicije Miss Diora, i to one parfemske. Eau de Parfum otkriva ženstvenost senzualnog cvijeća te u jedno kombinira ljepotu ruža iz Grassea sa smjelošću damašćanske ruže. One su obavijene vrpcom svježih nota kalabrijskog bergamota, a ručno rađena kreacija dodatni karakter dobiva uz ružino drvo i ružičasti papar.

Miss Dior kreme za tijelo

Neodoljivu mirisnu kreaciju prate Dior Beauty proizvodi za njegu kože, koji su bez sumnje ove sezone najmirisniji. Za početak, upoznajemo se s Miss Dior Fresh Body Creme, parfemskom kremom koja se divno topi u dodiru s kožom i delikatno prianja uz nju. Donosi osjećaj ugode i mekoću. Svježe je i kremaste teksture, obogaćena ružinim uljem koje hidratizira i njeguje kožu, bez da ostavlja masni sloj na koži. Bogatog je mirisa i kombinirate li ju s parfemom, ostavljat ćete mirisni Miss Dior trag gdje god krenuli, cijelog dana.

Miss Dior kreme za tijelo

Osim kreme, tu je i mlijeko za tijelo. Miss Dior Moisturizing Body Milk hidratizira kožu i poboljšava njen izgled iz dana u dan. Lagane je i svježe teksture, a obogaćeno je Rosa Centifolia ekstraktima, koji prodiru brzo u kožu i bogato je njeguju. Koža je nakon upotrebe ovog mlijeka vrlo meka i nježna, ali i obavijena mirisnim velom koji će malo koga ostaviti ravnodušnim. Oba proizvoda stigla su u prodaju i u hrvatske parfumerije.

Miss Dior kreme za tijelo 2

Foto: Dior Beauty

Učitati još
Zatvori