Još jedan parfem cool francuskog brenda

Još jedan parfem cool francuskog brenda

zadig-voltaire-just-rock-1

Zadig & Voltaire jedan je od onih vječno cool brendova koji savršeno utjelovljuju rock chic stil. Od genijalnih odjevnih komada, do torbica i cipela, u njihovim trgovinama sve je za poželjeti.

Prošle su godine po prvi puta nakon 2012. godine lansirali i kolekciju parfema koja će u rujnu dobiti svoje nasljednike. Just Rock dolazit će u bočicama od 30, 50 i 100 ml, a zamišljeni su kao parfemi za nju i njega koji spajaju suprotnosti. Tako su dizajnirane bočice – crna za njega, bijela za nju, kao da su isklesane od jednog kamena popucalog po sredini te zajedno tvore jednu cjelinu.

zadig-voltaire-just-rock-3

Just Rock za nju i njega

Just Rock su parfemi sa snažnom osobnošću u kojima pačuli vodi glavnu riječ. Cvjetni drvenasti parfem za nju kreirali su Sidonie Lancesseur i Michel Almairac, senzualno ženstven, električan i hipnotičan. Pačuli kombiniran s tuberozom, jasminom i vanilijom u središtu, omotan je drvenastim notama. Kao da je posuđen iz muške kozmetičke torbice, donosi parfem za snažnu ženu.

Muška, snažna i karizmatična, varijanta kombinira drvenaste note s orijentalnim začinima. Kreirali su ga Nathalie Lorson i Aurélien Guichard s tamnim nijansama ambera, pačulija, vanilije i začina. Intenzivan i muževan komunicira kulersku opuštenost za mirisnu jesen.

zadig-voltaire-just-rock-2

Parfemi u svjetsku distribuciju kreću u rujnu.

Učitati još
Zatvori