Prvi hrvatski lifestyle portal za estetsku medicinu i kirurgiju

Prvi hrvatski lifestyle portal za
estetsku medicinu i kirurgiju

SONY DSC

Supružnici Gjurić i Nataša Janjić

PREDSTAVLJANJE U VELVETU

U petak je u Velvetu u Dežmanovoj predstavljen prvi hrvatski lifestyle portal za estetsku medicinu i kirurgiju estetica.hr. Na predstavljanje su došli brojni liječnici, dermatolozi, plastični kirurzi ali i poznata lica kao što su: Tarik i Lejla Filipović, Nataša Janjić, Larisa Navojec, Anja Šovagović, Natalija Đorđević, Anica Kovač i mnogi drugi.

SONY DSC

Ana Vurušić i Ana Valjo

SONY DSC

Anja Šovagović i Željko Rotim

O PORTALU

„Portal nastoji dati odgovore na pitanja i dileme oko sve više probuđene svijesti o produženju mladosti i mladenačkog izgleda. Naše čitatelje informiramo o uslugama u dermatologiji, estetskoj medicini i kirurgiji te o mogućnostima, cijenama i poliklinikama u kojima te usluge mogu realizirati. Pri tome je za vjerodostojnost portala koji piše o jednoj grani medicine jako bitna točnost informacija stoga portal imamo stalne kolumniste, vrhunske liječnike i specijaliste koji nam pomažu u tome.

Jako smo zadovoljni što nas prati jedan od otorinolaringologa svjetskog glasa prof. dr. sc. Mislav Gjurić, naše dvije dermatologice dr. Nevia Delalle i dr. Željana Bolanča prvenstveno su izvrsne poznavateljice i vrsne stručnjakinje kada je u pitanju koža i promjene i problemi vezani uz nju. Doktor Mladen Duduković, vrhunski je plastični, rekonstruktivni i estetski kirurg te dr. Nikola Milojević kojem je Britanski list The Daily Express dodijelio titulu najvećeg stručnjaka za botox u Velikoj Britaniji.“ izjavila je Tea Batinić Janjuš osnivačica portala.

SONY DSC

dr.Nevia Delalle i dr.Željana Bolanča

SONY DSC

Kolumnisti portala s osnivačicom portala Teom Batinić Janjuš

ESTETSKI PROIZVODI

Na predstavljanju portala estetica.hr kompanija Proximum zastupnici za Restilan otkrili su da su brojene kliničke studije dokazale da je Restilan  jedan od najsigurnijih estetskih proizvoda na svijetu, baziran na jedinstvenoj tehnologiji – hijauronu najsličnijem ljudskom hijauronu.

Tvrtka Medis je najavila skoro predstavljanje novog i spektakularnog ultrazvuka za nekirurško zatezanje lica Ulthera, a Loreal i njegovi poznati brandovi La Roche-Posay i Vichy, pohvalili su se dugogodišnjim istraživačkim iskustvom i patentima vezanim za kožu i njegu kože. Tvrtka Columna podsjetila je na svoj proizvod Dermaroller koji je izvrsno rješenje za opuštenu kožu, bore, pore te hiperpigmentaciju. Event je podržao Hrvatsko društvo za estetiku lica, a uzvanici su se gostili delicijama Velveta i vrhunskim šampanjcem Taittinger.

SONY DSC

SONY DSC

Larisa Živković i Želimir Vukšić

SONY DSC

Larisa Navojec i Lejla Filipović

SONY DSC

Matej Ćurković

SONY DSC

Natalija Đorđević i dr. Gjurić

SONY DSC

Svjetlana Arg, Petra Mlakar Zorko, Tanja Vučković i Larisa Živković

SONY DSC

Tarik i Lejla Filipović

SONY DSC

Tea Batinić Janjuš i Ivana Nola

SONY DSC

Žana Jurić i Ines Pelan

Učitati još
Zatvori