Blistavi osmijeh u jednom posjetu stomatološkoj poliklinici TIM DENT Miličić

Blistavi osmijeh u jednom posjetu
stomatološkoj poliklinici TIM DENT Miličić

Tim Dent Milicic_2

Tim Dent Miličić

Živimo u svijetu u kojem se mnogo truda i pažnje polaže na izgled. Lijep i blistav osmijeh otvara sva vrata,  a zdravi i bijeli zubi njegov su imperativ. Brojna istraživanja pokazala su kako je mnogima broj 1 karakteristika prema kojoj ocjenjuju ljepotu osobe upravo – širok osmijeh. U današnje vrijeme razvijene i moderne tehnologije, posebice na području dentalne medicine, svatko može imati upravo takav osmijeh! Implantologija je jedan od načina na koji se on može postići, a predstavlja granu dentalne medicine koja spaja dva područja u stomatologiji: oralnu kirurgiju i dentalnu  protetiku. A stomatološka poliklinika TIM DENT Miličić se posebno specijalizirala u toj grani dentalne medicine.

Blistavi osmjeh iz stomatološke poliklinike TIM DENT Miličić

Gubitak zubi daleko je veći problem od pukog estetskog nedostatka te nesumnjivo utječe na kvalitetu cjelokupnog života, posebice ako je riječ o gubitku prednjih zubi. Osim što je poremećen čitav žvačni sustav te se s vremenom javlja bol, ljudi koji su izgubili zube mogu se suočiti i sa čitavom lepezom psiholoških i emotivnih tegoba. Od sada je moguće imati potpuno novi osmijeh u samo jednom posjetu stomatologu. – ALL-on-4- zasigurno je najveći pomak u posljednjih 45 godina, koliko se implantati koriste za nadomještanje zubi.  Upravo je zadivljujuća činjenica da pacijenti koji su ostali bez zubi ili dijela zubi, s ovim tretmanom nakon samo 24 sata dobivaju potpuno nove zube i blistav osmijeh pri izlasku iz stomatološke ordinacije. Ovaj revolucionarni tretman u stomatologiji među prvima u Hrvatskoj uvela je zagrebačka stomatološka poliklinika TIM DENT Miličić. Zahvaljujući iskustvu ugradnje više od 5000 implantata godišnje, uspješno riješenim najzahtjevnijim slučajevima dentalne implantologije, dr. Marko Miličić iz stomatološke poliklinike TIM DENT MILIČIĆ ubrajaja se među vodeće hrvatske oralne kirurge.

Tim Dent team

Tim Dent team

Pri ovom tretmanu ugrađuje se fiksni protetski nadomjestak na četiri implantata i predstavlja apsolutnu inovaciju u implantologiji. Riječ je o postavljanju samo 4 titanska implantata u gornju, donju ili obje potpuno bezube čeljusti bez potrebe za nadomještanjem kosti, a sama procedura je brza i minimalno invazivna. Ono što je pacijentima svakako najvažnije je da sam zahvat traje vrlo kratko, a nakon samo jednog posjeta oralnom kirurgu pacijent unutar 24sata od operacije dobiva fiksni hibridni most i funkcionalne zube. U samo jednom danu imat ćete osmijeh na kojem će vam svi zavidjeti.  Slijedeći obiteljsku tradiciju dužu od 20 godina doktor Marko Miličić sa suprugom, doktoricom Tamarom Žaja Miličić osnovao je stomatološku polikliniku TIM DENT Miličić, koja danas pacijentima osigurava visoko profesionalnu uslugu koristeći najmodernije tehnologije te najkvalitetnije materijale iz domena estetske i implantološke stomatologije i protetike.

U kratkom vremenskom roku stomatološka poliklinika TIM DENT Miličić profilirala se u respektabilnu instituciju čijem stručnom timu više od 10 000 pacijenata godišnje pokloni svoje povjerenje, kada je riječ o zdravlju njihovih zuba i usne šupljine. Posebnost poliklinike TIM DENT Miličić je u tome što sve zahvate iz pojedinih područja stomatologije obavljaju specijalisti za ta područja, čime je pacijentima osigurana najviša razina stomatološke usluge.

Marko Miličić

dr. Marko Miličić

A slogan ‘Vaš osmijeh. Naša strast.’ idealno opisuje filozofiju ove stomatološke poliklinike. Više informacija dostupno je internetskoj stranici poliklinike timdent.hr te na društvenim mrežama Instagram i Facebook.

Tim Dent Milicic

Foto: Maja Kljaić

Učitati još
Zatvori