Najpopularnije BB kreme u jastučiću

Najpopularnije BB kreme u jastučiću

Otkako je ušla u svakodnevnu upotrebu, popularnost BB kreme ne jenjava. Svi smo ju unatrag nekoliko godina isprobali, vrlo brzo zavoljeli, no isto tako isprobavali sve njene nove varijacije koje su stizale na tržište.

BB krema, odnosno Beauty ili Blemish Balm, osvojila je pozornost jer smo u jednom proizvodu dobili nekoliko različitih primjena. Ona je u stanju zamijeniti uobičajenu kremu, serum, primer, podlogu i proizvod sa zaštitnim faktorom, a osim što ujednačava ton kože i lagano korigira nesavršenosti, također hrani kožu, antioksidansima ju štiti od utjecaja slobodnih radikala, a SPF-om od štetnih sunčevih zraka.

Njena kremasta formula tipično je laganije teksture od tekućeg pudera i vašem će licu dati prirodniji izgled, brinući se za to da imate dobru kožu svaki dan. Standardan format u kojem ju koristite uskoro bi mogao zamijeniti jedan sasvim novi, jer najnoviji beauty trend su BB kreme u jastučiću. ‘Cushion compact’, make up je koji je u Koreji počeo s tekućim puderima, a zatim su uslijedila i rumenila, da bi sada dobili i ‘cushion’ BB kreme. Zasad ih na tržištu još nema mnogo, no neke od njih su već veliki hit u Aziji, pa je čini se pitanje vremena kada će osvojiti i zapad.

Učitati još
Zatvori