O uskrsnim delicijama na novoj Ženskoj priči

Zasigurno će se i ovog mjeseca tražiti mjesto više, za što su se pobrinula poznata lica koja će pričati na temu kuhanja i nadolazećih uskrsnih delicija. Bit će zanimljivo poslušati Sanju Doležal koju možemo gledati u emisiji „Kuhanje je IN“, koja će zasigurno publici na svoj šarmantan i zabavan način otkriti sve tajne Sanjine kuhinje.

Željka Klemenčić je široj javnosti poznata po angažmanu žirija u emisiji „3,2,1- kuhaj!“, dok danas vodi svoj uspješan časopis i blog Mrvica o zdravoj prehrani.

Željka Klemenčić

Naš najpoznatiji kuhar je zasigurno Istrijanin David Skoko koji nedavno ima svoju emisiju na renomiranom kanalu 24Kitchen gdje priprema, a ujedno i promovira tradicionalne hrvatske specijalitete.

Zahvaljujući ovom stručnom i iskusnom trojcu, očekuju se brojni savjeti i mišljenja o gastronomiji, uz mnogobrojna pitanja iz publike.

David Skoko

Novo izdanje Ženske priče održat će se u Klubu hrvatskih glazbenika Sax! (Palmotićeva 22, Zagreb), u utorak 16. travnja 2019 godine u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Svi posjetitelji su pozvani na uživanje u nastavku Ženske priče čija šesta sezona traje do srpnja 2019. godine.

Foto: PR

0