Vodeće žene komunikacijske industrije na jednome mjestu

Vodeće žene komunikacijske
industrije na jednome mjestu

 

Woman.Comm-Conference-cover

U zagrebačkom će se hotelu Westin 25. i 26. svibnja održati Woman.Comm, konferencija koja donosi 15 predavanja i 3 panel diskusije u namjeri da jednom godišnje okuplja veliki broj žena iz advertising i komunikacijske industrije Adriatic regije.

Konferenciju će otvoriti Janja Božič Marovt, direktorica agencije Mediana, sa panelom „Žene mogu sve. I još više!“. U razgovoru će učestvovati žene sa liderskih pozicija u regionalnoj advertising i komunikacijskoj industriji. U ovom dijelu programa svoja polusatna izlaganja imat će Lenja Faraguna, koja na Woman.Comm konferenciju dolazi direktno iz Bukurešta gdje će govoriti na poslovnom samitu Brand Minds (www.brandminds.ro), zatim Jana Savić Rastovac, kreativna direktorica agencije McCann Beograd i Teodora Migdalovici, ambasadorica festivala Cannes Lions u Rumunjskoj. Teodora će predstaviti svoj najnoviji izdavački projekat Ladies First.

Jana Savić Rastovac

Jana Savić Rastovac

U poslijepodnevnom dijelu programa govorit će Ivan Stanković, predsjednik Communisa, Zenel Batagelj i Kristijan Gregorić iz agencije Valicon, Hajdi Ćenan izvršna direktorica agencije Drap. Ovaj dio programa će biti završen panel diskusijom u kojoj će učestvovati direktorice marketinga velikih regionalnih kompanija.

Prijepodnevni program drugog dana Woman.Comm konfrencije posvećen je sponzorstvu u umjetnosti (portal Art&Business). Ovaj dio programa kreira Milena Garfield iz Washingtona. Milena je svoju karijeru započela u agenciji New Moment, zatim je nastavila kao producent u kazalištu i na filmu. Ima veliko iskustvo na području sponzorstva u umjetnosti.

Milena Garfield

Milena Garfield

Svoje učešće u ovom dijelu programa potvrdio je Ivan Tasovac, direktor Beogradske filharmonije. Ispred Evropske Asocijacije sponzora govorit će član Boarda ESA o tome zašto sponzorirati umjetnost i koji su benefiti za obje strane. I, na kraju ovog dijela programa, održat će se panel diskusija na kojoj će učestvovati žene iz svijeta umjetnosti. Sve detalje o konferenciji možete saznati na media-marketing.events te prateći Facebook stranicu.

Foto: Woman.Conn

Učitati još
Zatvori