‘We Love Horses’ divna H&M kolekcija dizajnirana za sportaše sa stilom

@hmlovehorses

Da konji i moda idu zajedno već je dobro poznato. Od davnina je konjički spot okupljao crème de la crème društva iz različitih dijelova svijeta. U novije vrijeme to su prepoznali i modni brendovi koji su svoje kolekcije posvetili upravo tim divnim stvorenjima i tako uveličali sport i podigli ga na jednu novu razinu.

We Love Horses je sportska linija odjevnih predmeta za jahače i konje, a potpisuje ju poznati high street brend H&M. Sport koji pripada u skupinu olimpijskih disciplina zaslužuje eleganciju i uglađenost, a u nastojanju da se to i ostvari – We Love Horses okupio je najbolje jahače iz svijeta kao svoje ambasadore koji na turnirima ponosno šetaju logo poznatog brenda.

We Love Horses kolekcija za sportaše sa stilom

@nicolaphilippaerts

Natjecanja su poseban društveni događaj u konjičkom sportu, a njihova sezona upravo je u ljetnim mjesecima u svom punom zanosu. Osim natjecateljskog duha, sportaši svoje vikende žele iskoristiti da sebe i svog mezimca prikažu u najboljem ruhu. Tako je H&M kao jedan od najpoznatijih svjetskih high street brendova došao na ideju da svim jahačima omogući raskošne komade za posebne prilike, ali i svakodnevno nošenje i treninge – We Love Horses kolekciju po pristupačnim cijenama. Zanimljive modne kombinacije možete pratiti i pod hashtagovima #hmlovehorses i #teamhm.

Moda i konjički sport

@malinbaryard

Kao najpoznatiji ljubitelji konja i konjičkog sporta oduvijek su bile kraljevske obitelji. Tome svjedoči i činjenica da je Royal Ascot jedan od najznačajnijih godišnjih događaja na Engleskoj društvenoj sceni. Za monegašku princezu Charlotte Casiraghi, inače strastvenu ljubiteljicu preponskog jahanja kreativna direktorica modne kuće Gucci – Frida Giannini ekskluzivno dizajnira jahaču opremu, a 2012. Charlotte je bila i zaštitno lice kampanje.

@hmwelovehorses
@iinaasson
@hmwelovehorses
@hmwelovehorses

Foto: Instagram

0