Ne želimo da koristite ovaj proizvod, ali želimo da vam je pri ruci
Ne želimo da koristite ovaj proizvod, ali želimo da vam je pri ruci

Ne želimo da koristite ovaj proizvod, ali
želimo da vam je pri ruci

Da je život nerijetko nepredvidljiv i da zna posve iznenada skrenuti stranputicom koju nismo očekivali, odavno smo naučili na temelju vlastitih životnih iskustava. Posljednjih nekoliko godina to nam je postalo itekako jasno s pandemijom koronavirusa i potresima koji su nas zatekli nespremne, a upravo nas takve nespremne nerijetko dočeka i požar u našim kućanstvima, u turističkim apartmanima ili kućama za odmor. Iako se požar baš svakome može dogoditi, preventivne mjere mogu učiniti veliku razliku, a pravovremena reakcija i prava oprema nadohvat ruke mogu spasiti ljudsko zdravlje i živote, te spriječiti veće štete na našoj, ali i imovini naših susjeda.

Proizvod koji spašava živote

Kako bi svakom kućanstvu omogućio učinkovito gašenje početnih požara, tvrtka Pastor predstavila je Home Protect, vatrozaštitni set sastavljen od vatrogasnog aparata F2 i kvalitetne protupožarne deke. Set je cjenovno pristupačan, jednostavan za korištenje, te se lako može smjestiti u svaki interijer, bilo na vidljivo mjesto ili u lako dostupni ormar.

Priča o Pastoru

Tvrtka Pastor, čiju je priču još davne 1930. godine započeo njezin utemeljitelj Srećko Pastor, lansiranjem Home Protect seta otvorila je novo poglavlje u svom uspješnom poslovanju tijekom kojeg je zaslužila status vodećeg proizvođača vatrogasne opreme u jugoistočnoj Europi. Kreiranje vatrozaštitnog seta Home Protect rezultat je nove strategije i temeljitog rebrandinga tvrtke koji je mnogo više od dizajnerskog makeovera. Kako bi pomogli spriječiti veće štete, Pastorova je misija postati dijelom svakog kućanstva. Također, tvrtka namjerava otvoriti i nove kanale kako bi sustavno radila na prevenciji šteta od požara i edukaciji građana, a novu eru u poslovanju tvrtke Pastor je najavio i jarko crvenim plakatima koji su posljednjih dana osvanuli na zagrebačkim ulicama s porukom: “Ne želimo da koristite naš proizvod. Ali želimo da vam je pri ruci.”

Home Protect

Home Protect jedinstveni je proizvod na tržištu, a svojom jednostavnošću prilagođen je korištenju u situacijama poput požara u kojima treba reagirati brzo i prisebno.

Aparat F2 jednostavno se pokreće u samo tri koraka i jednostavan je za upotrebu čak i onima koji se prvi put susreću s vatrogasnim aparatom, baš kao i protupožarna deka koja je namijenjena tome da spriječi dotok kisika i tako onemogući daljnje gorenje.

Iako iz tvrtke Pastor poručuju da ne žele da se itko nađe u situaciji kada će mu Home Protect hitno zatrebati, također ističu da je riječ o preventivnoj mjeri koja može spasiti živote i imovinu.

Jednostavan za korištenje

Da postoji bezbroj svakodnevnih situacija u kojima bi Home Protect mogao biti najpoželjniji dodatak u domu, na pokaznom eventu za novinare i goste na duhovit i interaktivan način pokazali su voditelji Tarik Filipović i Mila Elegović, demonstrirajući prisutnima koliko je jednostavno rukovati aparatom iz seta te koliko je učinkovit i JAK NA DJELU, kako to kaže novi Pastorov slogan.

Foto: John Pavlish, Danijel Berković

Učitati još
Zatvori