Ukrasite svoj stol vijencima Saše Šekoranje

Vijenac kao simbol iščekivanja Božića najčešći i možda najomiljeniji je adventski ukras svakog doma. Pravi adventski vijenac u svom aranžmanu sadrži i četiri svijeće koje se pale svaku nedjelju tijekom adventa, no vijenci mogu uljepšati zimski ugođaj i bez svijeća.

sasa 1

U skoro svim bolje opremljenim cvjećarnama možete naći adventske vijence, no nas su osvojile ovogodišnje kreacije svestranog umjetnika Saše Šekoranje.

Šaša je za ovaj advent kreirao nekoliko vijenaca – od onog u tradicionalnim zimskim bojama crvenim i zelenim, do pastelnih varijanti s raznim dodacima i ukrasima kao što su oslikane knjižice, kuglice i drugi prekrasni nakit koji možete naći u njegovom prodajnom ateljeu u Dežmanovom prolazu.

 

sasa 5

Vijenci se odlično uklapaju i u boho, industrijski pa čak i shabby chich dizajnirani interijer. Tradicionalnom stolu i prostoru odlično će pristajati crveni s dječačkim motivom, dok će grubi i ponekad hladni industrijski interijer uljepšati i zagrijati vijenac boje lavande sa zlatnim kuglicama i dekoriran ilustriranom knjigom.

sasa 7

Koji god vam se dopadne, nikako nećete pogriješiti i ostvarit ćete magični zimski duh Božića u svome domu. Povodom ovog razdoblja, izlog ateljea Saše Šekoranje posebno je i magično uređen te je inspiracija svakome tko se želi kreativno izraziti prilikom ukrašavanja svog prostora.

sasa 3

sasa x1

sasa x3

sasa x2

sasa x4

Foto: Saša Šekoranja

0