Zašto je Samsung Galaxy S20 Ultra trenutno jedan od najboljih mobitela?

Zašto je Samsung Galaxy S20 Ultra trenutno
jedan od najboljih mobitela?

Lansiranjem ovog modela, Samsung je definitivno najavio trijumf u kategoriji mobilnih uređaja. Značajke i funkcionalnosti kojima se razlikuje od prethodnika, zaista su impresivne, a jedinstvenost i nevjerojatnost riječi su koje najbolje opisuju Samsung Galaxy S20 Ultra.

Ovaj jedinstveni uređaj dolazi s velikim zaslonom, moćnim procesorom, vrhunskom kamerom i baterijom koja će vam osigurati ne ometani rad. Neosporno je da će tehno znalci biti zadovoljni njegovom funkcionalnošću, a estete će preferirati elegantni blago zakrivljeni ekran te njegove tamnije boje kućišta – svemirski sivu i svemirski crnu.

Kamera koja daje moć da budete ono što niste ni znali da želite

Kad bi vas netko pitao da opišete moć kamere, zasigurno biste se osjećali kao vodeći profesionalni fotograf jer biste morali spomenuti neizostavne značajke kamere ovog uređaja. Impresivnost se zaista očituje u stostrukom digitalnom zoomu, a zahvaljujući prednjoj kameri od 12 MP i širokokutnoj kameri od 108 MP stvorit ćete odvažne fotografije koje ne mogu proći nezapaženo na društvenim mrežama. Također, Samsung Galaxy S20 Ultra tvorac je i čuvar vaših uspomena. Odlučite li vašim ovjekovječenim fotografijama uljepšati zid, možete biti sigurni da uspomene napravljene s ovako visokokvalitetnom kamerom neće izblijediti.

Osim stvaranja trajnih uspomena, Samsung Galaxy Ultra preispituje i vaše granice, potičući vas na otkrivanje svojih talenata. S nevjerojatnom kamerom i jedinstvenim funkcijama koje vam pruža ovaj uređaj, zasigurno ćete se prije odvažiti na isprobavanje uloge travel bloggera dok uživate skupljajući nova iskustva na proputovanjima. Također, predlažemo da se okušate i u zvanju food bloggera prezentirajući slasne zalogaje vašim pratiteljima. Tko zna, možda baš otkrijete zanimanje u kojem uživate, više nego u ijednom do sad.

Za one koji se brinu o kvaliteti fotografije pri noćnom fotografiranju, imamo odlične vijesti. Naime, bila noć, bio dan, kvaliteta je i dalje mrak uz bright night koji pruža mogućnost boljeg osvjetljenja u noćnim uvjetima. Ne morate brinuti za količinu fotografija zahvaljujući nevjerojatnom prostoru za pohranu. Također, fotkati možete do mile volje zahvaljujući bateriji od 5000mAh (uobičajeni) koja zaista traje i ne ostavlja vaše foto-avanture na cjedilu.

Budi ultra kul s Ultrom

Imati mobilni uređaj koji koji postiže čak deset puta veću brzinu u preuzimanju sadržaja od dosadašnjih, zahvaljujući 5G mreži, zaista je podatak koji ne prolazi nezapaženo. Osim toga, daje mogućnost povezivanja većeg broja uređaja te poboljšava korisničko iskustvo u transakcijama putem interneta. Inovativnost 5G mreže očituje se u mogućnostima virtualne i proširene stvarnosti. Zamislite da vam mobilni uređaj omogući otvaranje vrata vaše omisljene trgovine te isprobavanje teksture odjeće. Jedno je sigurno, 5G mreža naveliko ulazi na hrvatska vrata.

Zahvaljujući karakteristikama 5G generacije mobilnih uređaja, jasno je da tehnološki fenomeni probijaju svoje granice te vam pružaju jedinstvene mogućnosti. Osim brzine, impresivan zaslon doprinosi neometanom uživanju u kućnom kinu. Dakle, sa Samsung Galaxy S20 Ultra možete zaboraviti na ulaznice za kino. Udobno se smjestite u najdražem naslonjaču i filmska avantura može početi. Da biste se uvjerili da je zaista tako, bacite pogled na karakteristike zaslona. Moć se očituje u zaslonu od 6,9 inča teQuad HD-u s dinamičnim amoledom, uz pravu killer funkciju od 120 Hz. Izgleda da od ovog opisa zaista zastaje dah.

Mi smo najdraži film odgledali i zbilja smo uživali u novom iskustvu, a što vi čekate?

Foto: Samsung

Preporuka

Zatvori