Legendarni Mini sada možete voziti već od 9,99 eura dnevno

Legendarni Mini sada možete voziti
već od 9,99 eura dnevno

Legendarni MINI najprodavaniji je gradski automobil premium segmenta. Ove godine dolazi u ‘MINI 4 YOU’ vrsti financiranja, a kako je proslavio i svoj 61. rođendan ova posebna ponuda nije mogla stići u bolji trenutak. Bez početnih davanja, atraktivni uvjeti financiranja uz primamljive rate te bogati paketi opreme približit će vam MINI kao nikada do sad.

Ponudom su obuhvaćeni MINI Cooper Go-Kart Edition s 3 vrata koji možete voziti već od 9,99 eura dnevno kao i MINI Cooper Go-Kart Edition s 5 vrata dostupan za 10,99 eura dnevno, dok je MINI Countryman Cooper D Race Edition dostupan već od 13,99 eura dnevno.

Uz kupnju ovih najpoželjnijih MINI modela dolazi i GRATIS prošireni servisni paket MINI SERVICE INCLUSIVE PLUS u trajanju od pet godina, odnosno za prijeđenih 60.000 kilometara, što je dodatni razlog da što prije posjetite Tomić & Co. prodajne salone.

Kako biste bili bez dodatnih briga radi održavanja vozila ova jedinstvena ponuda osim detaljnog pregleda automobila uključuje i uljni servis, kao i servis filtera zraka motora, kabine, goriva, svjećica motora, ulja u kočnicama, ali i servis prednjih i zadnjih kočnica, kuplunga te zamjenu metlica brisača.

MINI Cooper Go-Kart Edition koji pruža poseban osjećaj Go-Kart vožnje ili Mini Countryman Cooper D Race Edition s kojim ste spremni za avanturu cijele obitelji, dostupniji su nego ikad prije i učinit će vašu 2020. godinu uzbudljivijom.

Za dodatan osjećaj adrenalina te potpuno novi užitak vožnje odaberite MINI Countryman, neustrašivog avanturista iz obitelji MINI. Countryman ima moćni motor i opcijski ALL4 pogon na sva četiri kotača što će vam omogućiti uživanje u vožnjama po gradu ili planinskim putevima bez ikakvog napora. Zahvaljujući prostranoj i svestranoj unutrašnjosti s pet sjedala i velikom prtljažniku imate dovoljno prostora za pet osoba, prtljagu i sve uspomene s putovanja. 

Osim toga, MINI Countryman opremljen je pametnim detaljima koje će vožnju učiniti još zabavnijom. Spajajući karakterističan izgled i muške proporcije s avanturističkim duhom, MINI Countryman je zaista ultimativan svestrani automobil koji ćete poželjeti voziti svaki dan.

Stoga ne propustite velike uštede u posebnoj ‘MINI 4 YOU’ ponudi te sada s akcijskim cijenama i uz atraktivnu opremu doživite poznati MINI osjećaj zabave u vožnji. 

Posjetite Tomić & Co. prodajne salone u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli te odvezite svoj novi MINI omiljeni model – u posebno atraktivnoj ponudi koja se ne propušta!

Više informacija potražite na:  https://www.mini.com.hr/MINI4YOU

Učitati još
Zatvori