Stiže nam novi način na koji ćemo pregledavati Instagram Storiese

Stiže nam novi način na koji ćemo
pregledavati Instagram Storiese

Možda ste posljednjih dana ili tjedana primijetili kako vam feed na Instagramu izgleda drugačije, s trakom za Instagram Stories koja je sada pretvorena u dva reda. Značajka je to koja se započela testirati još u svibnju, na pojedinim profilima američkih korisnika ove društvene mreže, a čini se da ju sada polako dobivamo svi.

I tu priča tek počinje, jer je u procesu testiranje još veće promjene u svijetu Instagram Storiesa. Kako su neki korisnici već primijetili, ispod trake sa Storiesima koja je sada u dva reda pojavljuje se oznaka ‘See all stories’, a ako se klikne na nju, otvara se zaseban ekran pun Instagram Storiesa.

Novitet je to na koji se Instagram odlučio zbog velike popularnosti koju Storiesi uživaju diljem svijeta, a budućnost koja nam slijedi mogla bi biti takva da čim otvorimo ovu društvenu mrežu vidimo upravo pregled Storiesa, a ne klasičan feed po kojem smo navikli skrolati. To znači da će Instagram svoj fokus sve više seliti s klasičnog feeda na Storiese, a potvrđuje to i njegova roditeljska kompanija Facebook, koja je više puta izjavila kako su Storiesi na putu da preuzmu glavnu ulogu od feeda kao primarno mjesto za društvenu interakciju.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori