Slovenski lifestyle brend s najslađim dodacima za dom i ormar

Slovenski lifestyle brend s najslađim
dodacima za dom i ormar

U samom centru Ljubljane, nedaleko od poznatog Tromostovlja, na adresi Mestni trg 18 privući će vas stakleni izlog prošaran bijelim ilustracijama i ispunjem najslađim stvarima. Iza velikog prozora nalazi se razigrani, šarmantni i duhoviti svijet Foxboutiquea, slovenskog lifestyle brenda.

FOXBOUTIQUE: SLOVENSKI BREND S NAJSLAĐIM STVARIMA

Od emajlirane šalice za prvu jutarnju kavu i dnevne platnene torbe do detalja za dom i jastuka za ugodan san, unutar raznolike ponude slovenskog brenda Foxboutique svatko će pronaći nešto za sebe, svoj ormar ili dom i savršeni poklon. Svaku stvar izloženu u Foxboutiqueu krase slovenski dizajn i proizvodnja, posvećenost detaljima i ekološka osviještenost.

Ideja iza svake torbe i ruksaka, detalja za dom i najljepših ljubljanskih suvenira slovenskog brenda Foxboutique je ponuditi svojim kupcima nešto unikatno, zdravo i funkcionalno. Prepoznatljivi dizajna Foxboutique stvari spaja šarmantne ilustracije, duhovite natpise i jednostavne linije unutar jednostavnih dekorativnih stvari za doma, zdravih čajeva i istovremeno trendi i funkcionalnih platnenih torba i ruksaka. Neutralna paleta naglašena jarkim bojama stvara gotovo skandinavski izgled, dok im ilustracije i natpisi donose karakter i ističu ih u gomili.

Slovenski brend Foxboutique s najslađim lifestyle sitnicama možete pronaći na Facebooku i Instagramu, a njihov dućan na adresi Mestni trg 18 jedno je od mjesta koje morate posjetiti u sljedećem posjetu predivnoj Ljubljani. Neke od naših brojnih Foxboutique favorita donosimo vam u nastavku.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori