Set za putovanje u kojem će uživati svi perfekcionisti

Set za putovanje u kojem će
uživati svi perfekcionisti

Ime Marie Kondo poznato je u svijetu ljubitelja organizacije. Knjiga Čarolija pospremanja koja će vam promijeniti život u svijetu je izazvala pravi boom i pomamu za njenim savjetima o čišćenju s terapeutskim učinkom. Nakon još nekoliko izdanja koja su se bavila sličnom temom, nije trebalo proći dugo da Marie osmisli vlastiti proizvod u suradnji s nekim brendom.

Marie Kondo set za putovanje

Odluka je pala na set za putovanja koji će oduševiti sve perfekcioniste. Znate kakva je situacija kad putujete i sve trpate u jedan kofer te se naposljetku borite s rasparenim sitnicama koje ste trpali u razne kuteve, tamo gdje je bilo mjesta. E pa Marie ima vrlo stylish rješenje za to – ostvareno u suradnji s brendom Cuyana. Veliki kožni neseser u sebi sadrži tri manja kovčežića sa sve sitnice, kozmetiku, modne dodatke i slično koje sada možete pospremiti unutra.

Otkad je vijest o njemu objavljena, set se rasprodao u tri dana, ali doći će u prodaju u svibnju na Cuyana stranici. Proizveden je o talijanske kože i dolazi u nekoliko različitih boja, a na poleđini čak možete otisnuti svoje ime.

A post shared by Cuyana (@cuyana) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori