Poznata influencerica otkriva kako besprijekorno glačati baš svaku vrstu tkanine

@lidijalesic

Jeste se ikad našli u situaciji da niste sigurni kako glačati vašu omiljenu haljinu koju nosite samo u posebnim prilikama i koja vam savršeno stoji, a sastav materijala je kombinacija najosjetljivijih tkanina? Mi jesmo jer gotovo uvijek najbolje modne kreacije izrađene su od delikatnih tkanina, čije je glačanje iznimno zahtjevno.

Mnogi od brojnih savjeta koje ste sigurno čuli je glačanje kroz vlažnu pamučnu tkaninu ili ručnik te glačanje tkanine obrnuto s naličja. No, kad sve to isprobate shvatite da su na vašoj odjeći ipak ostali sitni nabori i da niste postigli onaj elegantni uglađeni look. U sličnom problemu često se nađe i naša poznata influencerica i model Lidija Lešić.

Savjeti influencerice za besprijekorno glačanje

Budući da joj je posao jako često podrazumijeva snimanja i gostovanja, Lidija voli svoju odjeću držati urednom i besprijekorno izglačanom. Zato se oduševila kad je otkrila novo steamer glačalo, koje joj pomaže da zablista u svega par minuta čak i kad su u pitanju najosjetljivije tkanine. Ljeto je idealno za svilene lepršave krojeve ili prozračni lan pa se ti materijali jako često mogu naći i u garderobi naše influencerice, ali uz pomoć Philips Steam&Go ručnog steamera i ove odjevne komade može izglačati do savršenstva.

Što je najvažnije, više joj ne treba daska za glačanje, jer ovo se glačalo zagrijava za svega 45 sekundi i pegla okomito odjeću obješenu na vješalici. Jednostavno i praktično steamer glačalo se prilagođava svakoj podlozi odnosno tkanini tako da ne trebate brinuti od progorijevanja. Čak i osjetljive tkanine finih sakoa i odijela ili baršun i vunu također možete glačati Philips Steam&Go glačalom čija para prodire duboko u tkaninu i izravnava sve nabore na odjeći. Više ne morate raditi kompromise kad je u pitanju savršeno izglačana odjeća, jer taj profinjeni elegantni izgled možete jednostavno dobiti uz pomoć steamer glačala. Više informacija potražite na linku Philips Steam&Go.

Foto: PR, Instagram (@lidijalesic)

0